koniec Sheffield United FC – Manchester United
2:3
(1:2)
Komentuje: Matej Kubove
 
Sheffield United síce v závere ešte duel zdramatizoval, ale Manchester United mal väčšinu stretnutia pod kontrolou a zaslúžene vyhral napriek tomu, že v úvode inkasoval ako prvý. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc.
 
90+5
Koniec zápasu.
 
90+5
Žltú kartu dostáva Paul Pogba (Manchester United).
 
90+4
Marcus Rashford bol faulovaný na útočnej polovici ihriska. Následne sa strhla menšia šarvátka a bude sa naťahovať čas. Emócie opadli.
 
90+3
Domáci posielajú už všetko pred bránku Hendersona. Defenzíva hostí momentálne bráni dobre a odkopáva lopty preč.
 
90+2
Dean Henderson svoju chybu pri prvom inkasovanom góle vynahradil, pretože Rhian Brewster sklepol loptu a Lys Mousset mal skvelú pozíciu. Jeho prudký pokus bol takmer gólový, zasiahol mladý anglický gólman.
 
90+1
Žltú kartu za zdržovanie hry dostáva Dean Henderson (Manchester United).
 
90+1
Nadstavujú sa 4 minúty.
 
90
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Scott McTominay.
 
89
Jack Robinson poslal dlhý aut, lenže loptu odvrátil Paul Pogba a Anthony Martial bol navyše faulovaný, čo spravil veľmi dobre takticky.
 
88
Alex Telles sa snažil držať loptu na útočnej polovici, nakoniec tam bol ofenzívny faul. Aaron Ramsdale loptu posiela na opačnú stranu ihriska.
 
87
Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
Ešte to môže byť dráma, pretože po centri z rohu na zadnú žrď dokázal hlavičkovať obranca Victor Lindelöf, ale nie do bezpečia, no do hlavy protihráča priamo vedľa neho. DAVID MCGOLDRICK teda kuriózne strieľa aj svoj druhý zásah v stretnutí.
 
86
Rhian Brewster sa zľava nedostal do pokutového územia, loptu mu zobral Victor Lindelöf. Hostia pri nej dlho neostali. George Baldock si nabehol na peknú kolmicu, sklzom zasiahol Telles.
 
85
Harry Maguire odvrátil ďalšiu loptu zo svojej šestnástky. Na krídle v snahe získať ju naspäť fauloval George Baldock.
 
84
George Baldock centroval sprava do vápna súpera, John Egan v ťažkej pozícii hlavičkoval nad bránku Deana Hendersona.
 
83
Harry Maguire tesne pred vlastnou šestnástkou zahral rukou. Domáci získali skvelú pozíciu na strelu z priameho kopu. Prudký pokus poslal Rhian Brewster, no trafil múr.
 
82
Juan Mata posunul loptu vedľa šestnástky súpera, kde chcel kľučku urobiť Donny van de Beek, lenže Enda Stevens predviedol čistý sklz na loptu.
 
81
Ethan Ampadu hľadal spoluhráčov vo vápne súpera, neposlal im presnú prihrávku. Manchester United môže ísť postupne dopredu.
 
80
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Bruno Fernandes, prichádza Donny van de Beek.
 
79
Strely: 7 – 14