koniec Sheffield United FC – Manchester United
2:3
(1:2)
Komentuje: Matej Kubove
 
90+5
Žltú kartu dostáva Paul Pogba (Manchester United).
 
90+2
Dean Henderson svoju chybu pri prvom inkasovanom góle vynahradil, pretože Rhian Brewster sklepol loptu a Lys Mousset mal skvelú pozíciu. Jeho prudký pokus bol takmer gólový, zasiahol mladý anglický gólman.
 
90+1
Žltú kartu za zdržovanie hry dostáva Dean Henderson (Manchester United).
 
90
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Scott McTominay.
 
87
Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
Ešte to môže byť dráma, pretože po centri z rohu na zadnú žrď dokázal hlavičkovať obranca Victor Lindelöf, ale nie do bezpečia, no do hlavy protihráča priamo vedľa neho. DAVID MCGOLDRICK teda kuriózne strieľa aj svoj druhý zásah v stretnutí.
 
80
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Bruno Fernandes, prichádza Donny van de Beek.
 
78
Dobrú šancu mal Juan Mata. Pekne mu zľava prihral na os šestnástky Anthony Martial. Španiel strieľal z voleja do stredu, kde bol Aaron Ramsdale.
 
76
Hostia mohli definitívne rozhodnúť. Mata po príchode na ihrisko poslal loptu do šestnástky, Bruno Fernandes ju z uhlu poslal na hranicu päťky, ale Anthony Martial vo veľkej šanci neprestrelil dvojblok obrancov.
 
75
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Mason Greenwood, prichádza Juan Mata.
 
74
Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Oliver Burke, prichádza Rhian Brewster.
 
69
Žltú kartu dostáva John Egan (Sheffield United FC).
 
63
Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Phil Jagielka, prichádza Lys Mousset.
 
52
Žltú kartu dostáva Phil Jagielka (Sheffield United FC).
 
51
Manchester United dal gól!
Fantastický protiútok "Red Devils". Paul Pogba "Zidanovkou" začal akciu, posunul loptu dopredu, Bruno Fernandes ju krásne prestrčil pred šestnástku, Anthony Martial prihral vedľa seba a MARCUS RASHFORD prestrelil gólmana Sheffieldu United.
 
37
David McGoldrick sa zľava ako nôž maslom dostal cez troch protihráčov k päťke, lenže tam bol vo veľkom uhle a Dean Henderson jeho zakončenie dokázal vyraziť.
 
35
Ďalšie veľká šanca pre hostí. Anthony Martial potiahol loptu až k šestnástke, prihral do nej a Marcus Rashford spred päťky pálil k žrdi. Výborne nohou zasiahol Aaron Ramsdale.
 
33
Manchester United dal gól!
Paul Pogba poslal loptu do pokutového územia. Aaron Ramsdale trochu zaváhal s vybehnutím, čo využil ANTHONY MARTIAL. Najprv zakončil do Angličana, ale z dorážky už rozvlnil sieť.
 
26
Manchester United dal gól!
Victor Lindelöf vyslal výborný pas na hranicu šestnástky súpera, kde si loptu parádne spracoval MARCUS RASHFORD a tvrdou ranou k žrdi nedal gólmanovi Sheffieldu nárok.
 
19
Marcus Rashford si zbehol za obranu súpera, výbornú prihrávku mu tam adresoval Bruno Fernandes. Angličan šiel sám na kasu, v obrovskej šanci prestrelil brvno. Nakoniec sa pískal ofsajd.
 
16
Anthony Martial síce mohol ísť sám na bránku, ale bol v ofsajde. Domáci rozohrali, prešli dopredu a na hranici vápna sa ocitol voľný John Fleck. Jeho pokus tesne minul bránku Hendersona.
 
12
Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Sander Berge, prichádza Phil Jagielka.
 
5
Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
Neuveriteľná chyba v rozohrávke, ktorú urobil Dean Henderson. Nedal si pozor, perfektne mu v malom vápne loptu vypichol Oliver Burke a DAVID MCGOLDRICK zblízka rozvlnil sieť. Anglický gólman, ktorý v Sheffielde United hosťoval posledné dve sezóny robí v známom prostredí katastrofálnu chybu.