koniec Inter Miláno – Cagliari Calcio
1:0
(0:0)
Komentuje: David Suchý
 
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu Milán, který svého soupeře porazil výsledkem 1:0. Domácí celek vstoupil do druhého poločasu hodně aktivně, hned v úvodu se dostal k několika šancím, jenomže se mu dlouhou dobu nedařilo najít recept na brankáře Vicaria. Inter se přeci jenom dočkal kýžené branky, o kterou se postaral obránce Matteo Darmian, který tak milánský celek obrovsky přiblížil k zisku mistrovského titulu.
 
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:11.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Žlutou kartu dostává Radja Nainggolan (Cagliari Calcio).
 
90+2
V pokutovém území si dokázal na vzdušnou nabídku naskočit hostující Pavoletti, který ovšem fauloval a zakončení se tak nebude počítat.
 
90+1
Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Gabriele Zappa, přichází Alberto Cerri.
Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Leonardo Pavoletti, přichází Gastón Pereiro.
 
90
Nastavují se tři minuty.
 
89
Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, s domácím celkem to vypadá hodně dobře, avšak ještě musíme počítat s nastavením.
 
87
Hodně místa měl kolem sebe hostující Nainggolan, který to nakonec zkoušel centrem směrem do pokutového území, kde ovšem trefil pouze protihráče.
 
85
Na hranici pokutového území propadl míč až na Martíneze, který se pokoušel dostat do zakončení, jenomže neposedný předmět nedokázal zasáhnout.
 
84
Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Danilo D'Ambrosio.
Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Daniele Rugani, přichází Giovanni Simeone.
 
83
Na pravém křídle čekal na nahrávku hostující Asamoah, kterému se povedlo prodloužit podél autové lajny, kde Nández trefil pouze protihráče před sebou.
 
82
Do konce zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Před malým momentem jsme se dočkali úvodní branky, která musí donutit Cagliari Calcio hrát dopředu.
 
81
Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Christian Eriksen, přichází Roberto Gagliardini.
Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stefano Sensi, přichází Matías Vecino.
 
80
Ven z branky se poté vydal domácí brankář Handanović, který se jako první dostal k volnému míči. Ten posléze dokázal výhozem rozehrát na Bastoniho.
 
79
Cagliari Calcio to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může otočit.
 
77
Inter Milán právě vstřelil branku!
Domácí celek se přeci jenom dočkal! Inter Milán znovu operoval u pokutového území, kde se Lukakuovi povedlo v tandemu vysunout Hakimího. Ten nahrávkou napříč malým vápnem našel naběhnuvšího MATTEA DARMIANA, před kterým číhala prázdná hostující branka.
 
77
Následně to na sebe vzal domácí Brozović, kterému to ovšem směrem dopředu moc nevyšlo, jenomže míče si moc dlouho neužil hostující Rugani.
 
76
Před Škriniara si to poté chtěl namířit hostující Zappa, který se ovšem daleko nedostal. Míč se odrazil do zámezí a Cagliari Calcio tak bude vhazovat.
 
75
Cagliari Calcio si poté pohrávalo s míčem na vlastní polovině, načež se jednoduchým způsobem dostalo na druhou stranu, kde číhala smečka soupeřů.