koniec Česko – Nemecko
5:1
(0:0, 1:1, 4:0)
Komentuje: Lukáš Rastislav Ovšonka
 
59:51
Česko dalo gól!
Česko pridáva gól do opustenej bránky a definitívne pečatí svoje víťazstvo. V strednom pásme zachytil puk Moravčík, posunul to medzi kruhy na hokejku JANA KOVÁŘA, ktorý strelou švihom trafil odkrytú bránu.
Asistencia: Michal Moravčík.
 
53:08
Česko dalo gól!
Česi v krátkom čase pridávajú ďalší gól do siete. Puk sa nečakane odrazil od zadného mantinelu, Grubauer s tým vôbec nepočítal, k puku pred bránkoviskom sa dostal ONDŘEJ PALÁT a do odkrytej časti bránky zasunul.
Asistencia: Jan Kolář.
 
51:41
Česko dalo gól!
Po rýchlom prieniku vidíme v poradí tretí gól v nemeckej sieti. Dobre to urobil DOMINIK KUBALÍK, ktorý si spracoval prihrávku z hokejky Kovářa a z ľavého kruhu príklepom napálil do ľavého vinkla!
Asistencie: Jan Kovář, Filip Hronek.
 
44:19
Česko dalo gól!
Česi sú znovu o krok bližšie k postupu do semifinále! Nemeckému hráčovi puk odskočil z hokejky, po pravom krídle sa dopredu vysunul JAKUB VORÁČEK, ktorý vypálil z kruhu a následne si svoju strelu dorazil do bránky.
Asistencia: Dominik Simon.
 
37:46
Nemecko dalo gól!
Nemci prinášajú odpoveď na inkasovaný gól. Bartošák si nerozumel so svojím obrancom, v rohu klziska zachytil prihrávku Tiffels, poslal prihrávku medzi kruhy, kde bol FRANK MAUER a bleskurýchlou strelou vyrovnal.
Asistencia: Frederik Tiffels.
 
33:41
Česko dalo gól!
Toto Česi potrebovali, idú v zápase do vedenia. V obrannom pásme zachytil puk na svojej hokejke JAN KOVÁŘ, ktorý to sám potiahol po osi ihriska, vysunul sa medzi kruhy a odtiaľ presnou strelou k pravej žrdi prekonal Grubauera.
Bez asistencie.