koniec Nemecko – Holandsko
2:2
(2:0)
Komentuje: Daniel Fekets
 
90+2
Nastavují se 4 minuty navíc.
 
90+1
90+1. Virgil van Dijk - 2:2
 
90+1
Nizozemsko právě vstřelilo branku!
To je neuvěřitelné! Nizozemci vyrovnávají v první minutě nastaveného času. VIRGIL VAN DIJK využil své fyzické zdatnosti a vyhrál souboj. Centr Vilheny byl navíc prodloužen německým hráčem, takže to měl kapitán hostů se zakončením lehčí. 2:2.
 
85
85. Quincy PROMES - 2:1
 
85
Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Máme tady zápletku! Nizozemci snižují a dostávají se do hry. Německo rozehrálo příliš lehkovážně a přišlo o balón. Hráči v oranžových dresech si rychle přihráli a QUINCY PROMES zamířil přesnou střelou k tyči. 2:1. Asistence: Marten de Roon.
 
81
81. Proti střele Schulze zasáhl obránce Nizozemska
 
81
Balón se odrazil k Nicu Schulzovi, který pálil z voleje. Tlačil míč k zemi a mířil na zadní tyč. Skvělý obranný zákrok ukázal jeden z obránců, protože nebýt ho, tak míč skončil potřetí za Cillessenem.
 
80
Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Leon Goretzka.
 
78
78. Proti Depayovi zasáhl Neuer
 
78
Největší šance Nizozemska v dnešním zápase! Memphis Depay se vřítil mezi obránce jako tank a nakonec levou nohou tvrdě vypálil. Manuel Neuer však ukázal svou extratřídu a dokázal zasáhnout skvěle.
 
72
72. Sané byl ve velké šanci, nakonec nezakončil
 
72
Tak teď Němci prováhali velkou šanci na to, aby utkání rozhodli. Reus se zjevil za obranou a předložil balón Leroyi Sanému. Sané si míč nezpracoval ideálně a navíc nezakončil. Byl však v naprosto tutové šanci.
 
68
Žlutou kartu dostává Joshua Kimmich (Německo).
 
67
Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Thomas Müller.
 
66
Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Javairo Dilrosun, přichází Luuk de Jong.
 
63
Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Marco Reus.
 
62
62. Rychlonohý Werner zakončoval jen těsně vedle brány
 
62
Opět v akci byla k vidění neuvěřitelná rychlost Tima Wernera. Němci získali míč a vydali se okamžitě dopředu. Gnabry viděl Wernera, který byl rozběhnutý. Werner dokázal přesprintovat všechny protihráče a levačkou zamířil vedle brány. Hosté tak jsou stále ve hře.
 
60
Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Tonny Vilhena.
 
52
Zasloužená žlutá karta pro Toniho Kroose. O míč sám přišel a poté hasil svoji chybu viditelným faulem.
 
46
46. Werner střílel jen do připraveného brankáře
 
46
Velmi špatná rozehrávka Nizozemců zapříčinila přečíslení Německa 3 na 2. Gnabry dobře viděl na pravém křídle volného Wernera a poslal mu přihrávku. Werner si míč zpracoval a vypálil. Trefil však dobře stojícího Cillessena.
 
45
Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Ryan Babel, přichází Javairo Dilrosun.
 
40
40. Gnabry poslal míč jen těsně vedle tyče
 
40
Tutovka! Werner poslal ideální přihrávku do běhu Schulzovi, který našel krásným centrem na přední tyči volného Gnabryho. Serge Gnabry třetí branku nepřidal. Minul levou tyč o pár čísel.
 
38
Žlutou kartu dostává Georginio Wijnaldum (Nizozemsko).
 
34
34. Süle hlavou poslal míč nad vlastní branku
 
34
Daley Blind posílal do malého vápna ostrý centr, který hlavou tečoval Niklas Süle. Obrovské štěstí pro Německo, že míč skončil pár centimetrů nad břevnem. Na tohle by Neuer těžko reagoval včas.
 
20
20. Leroy SANÉ - 2:0
 
20
Německo právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla paráda! Německo vede už o dva góly a velkou zásluhu má na tom Toni Kroos. Záložník Realu Madrid poslal milimetrový pas na LEROYE SANÉHO, který si sice balón nezpracoval ideálně, ale navedl si ho na levou nohu a vypálil na zadní tyč a přes obránce do protipohybu Cillessena. 2:0. Asistence: Toni Kroos.
 
14
Hummels dostává za faul žlutou kartu a Nizozemci rozehrají přímý kop z ideálního místa.
 
9
9. Timo WERNER - 1:0
 
9
Německo právě vstřelilo branku!
Domácí proměňují hned první střelu na bránu v utkání. Die Mannschaft rozjel celou akci po levé straně, Gnabry poslal z prvního doteku míč TIMU WERNEROVI, který si jej skvěle zpracoval a pravačkou z poměrně velké dálky zamířil na přední tyč. 1:0. Asistence: Serge Gnabry.