koniec Nemecko – Holandsko
2:2
(2:0)
Komentuje: Daniel Fekets
 
90+1
Nizozemsko právě vstřelilo branku!
To je neuvěřitelné! Nizozemci vyrovnávají v první minutě nastaveného času. VIRGIL VAN DIJK využil své fyzické zdatnosti a vyhrál souboj. Centr Vilheny byl navíc prodloužen německým hráčem, takže to měl kapitán hostů se zakončením lehčí. 2:2.
 
85
Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Máme tady zápletku! Nizozemci snižují a dostávají se do hry. Německo rozehrálo příliš lehkovážně a přišlo o balón. Hráči v oranžových dresech si rychle přihráli a QUINCY PROMES zamířil přesnou střelou k tyči. 2:1. Asistence: Marten de Roon.
 
20
Německo právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla paráda! Německo vede už o dva góly a velkou zásluhu má na tom Toni Kroos. Záložník Realu Madrid poslal milimetrový pas na LEROYE SANÉHO, který si sice balón nezpracoval ideálně, ale navedl si ho na levou nohu a vypálil na zadní tyč a přes obránce do protipohybu Cillessena. 2:0. Asistence: Toni Kroos.
 
9
Německo právě vstřelilo branku!
Domácí proměňují hned první střelu na bránu v utkání. Die Mannschaft rozjel celou akci po levé straně, Gnabry poslal z prvního doteku míč TIMU WERNEROVI, který si jej skvěle zpracoval a pravačkou z poměrně velké dálky zamířil na přední tyč. 1:0. Asistence: Serge Gnabry.