koniec AS Trenčín – Feyenoord Rotterdam
4:0
(3:0)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
90
Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Nieuwkoop, prichádza Geertruida.
 
85
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Sleegers, prichádza Bukari.
 
84
Žltú kartu dostáva Clasie (Feyenoord Rotterdam).
 
83
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Zubairu, prichádza Ubbink.
 
80
80. Boetius (FEY)
 
80
Pochváliť však musíme aj Šemrinca, ktorý si pripisuje ďalší dôležitý zákrok a drží veľmi dôležité čisté konto do odvety! Boetius ti parádne mieril pod brvno, ale brankár Trenčína sa nenechal zahanbiť a výborným zákrokom posiela loptu na rohový kop!
 
78
Žltú kartu dostáva Amrabat (Feyenoord Rotterdam).
 
73
73. Boetius (FEY)
 
73
Nuž a skoro Feyenoord ten gól aj dosiahol! Boetius sa po individuálnej akcii dostal do zakončenia na bránu, ale Šemrinec bol pozorný. Berghuis sa dostal k odrazenej lopte a presnou prihrávkou našiel Venteho, ale ani v tomto prípade Vente nebol úspešný a hlavičkuje mimo trenčiansku bránu!
 
68
Ofenzíva slovenského zástupcu pracuje výborne, ale zahanbiť sa teraz nenechal ani brankár Šemrinec! Po rohovom kope sa k lopte dostal Berghuis, ktorý našiel presnou prihrávkou Venteho, ale ten z blízka neprekonal brankára Trenčína!
 
67
67. Vente (FEY)
 
66
Žltú kartu dostáva Mance (AS Trenčín).
 
63
63. Mancé (TRE) - 4:0
 
63
Trenčín dal gól!

Už sa aj ťažko hľadajú slová chváli, slovenský zástupca vedie o štyri góly a radosť sa pozerať na hru AS Trenčín! Čataković si úspešne prebral loptu, krásne sa zbavil obrancov súpera, skvelým centrom našiel v pokutovom území ANTONIA MANCÉHO a ten dnes skompletizoval svoj hattrick – 4:0!
 
61
Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Larsson, prichádza Boetius.
 
52
Žltú kartu dostáva Zubairu (AS Trenčín).
 
44
44. Azango (TRE) - 3:0
 
44
Trenčín dal gól!

Fantázia v pohybe! Trenčín predvádza jednú peknú akciu za druhou a krátko pred koncom prvého polčasu vyhráva už o tri góly, čo je určite veľký šok, ale určite nič nenamietame. Do pokutového územia hostí smerovala presná centrovaná lopta na PHILLIPA AZANGA a ten presnou strelou prekonáva Bijlowa – 3:0!
 
42
Žltú kartu dostáva Sleegers (AS Trenčín).
 
37
37. Mancé (TRE) - 2:0
 
37
Trenčín dal gól!

Krásna akcia slovenského zástupcu a Trenčín vyhráva o dva góly! Čatakovič si výborne nabehol za obranu súpera, Bijlow išiel von z brány a spravil aj so stopérom hrubú chybu, Čatakovič získal odrazenú loptu a posunul ju na Manceho, ktorý dáva gól do odkrytej holandskej brány – 2:0!
 
34
Sledovali sme ďalší rýchly útok zo strany nášho zástupcu, k lopte sa dostal Čatakovič a skúsil to zaujímavým pokusom svojou ľavačkou, ale jeho snaha ide tesne vedľa súperovej brány.
 
33
33. Azango (TRE)
 
32
Obrovská šanca pre Trenčín! Ďalšia krásna akcia slovenského zástupcu, Mance si prebral loptu a putoval do pokutového územia, miesto strelil zvolil prihrávku na Azanga, ktorého pokus je zblokovaný na rohový kop! Zrejme to autor zatiaľ jediného gólu mal zobrať na seba.
 
30
Šulek presnou prihrávkou našiel v pokutovom území súpera Azanga, ktorý padá na zem, ale hlavný rozhodca Schörgenhofer z Rakúska penaltu nepíska, čo sa pochopiteľne štadiónu v Žiline nepáči!
 
26
Šemrinec s prvým vážnejším zákrokom v tomto zápase! Feyenoord založil rýchly protiútok, v pokutovom území sa dostal do zakončenia Berghuis, ale brankár Trenčína loptu úspešne vyrazil pred seba a do bezepčia ju upratal Lawrence.
 
9
9. Mancé (TRE)
 
9
Žilinský štadión po rohovom kope opäť jasal, ale tento druhý gól Trenčína uznaný nieje, zrejme sa jednalo o útočný faul po hlavičke Manceho. Nečakaný úvod zápasu, ale isto nás potešil.
 
8
Mohlo to byť 2:0! Ďalšia krásna akcia futbalistov AS Trenčin, v pokutovom území sa znova dostal k lopte Mance, ale jeho strelu kryje výborným zákrokom brankár Bijlow! Slovenský zástupca získava ešte rohový kop.
 
5
5. Mancé (TRE) - 1:0
 
5
Trenčín dal gól!

Je tu otvárací gól tohto stretnutia a dáva ho Trenčín! Krásna akcia slovenského zástupcu, po rýchlom prechode pred šestnástku hostí Čatakovič našiel presnou prihrávkou výborne nabiehajúceho ANTONIA MANCEHO a ten úspešne prekonáva Bijlowa – 1:0!