koniec AS Trenčín – Feyenoord Rotterdam
4:0
(3:0)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
63
Trenčín dal gól!

Už sa aj ťažko hľadajú slová chváli, slovenský zástupca vedie o štyri góly a radosť sa pozerať na hru AS Trenčín! Čataković si úspešne prebral loptu, krásne sa zbavil obrancov súpera, skvelým centrom našiel v pokutovom území ANTONIA MANCÉHO a ten dnes skompletizoval svoj hattrick – 4:0!
 
44
Trenčín dal gól!

Fantázia v pohybe! Trenčín predvádza jednú peknú akciu za druhou a krátko pred koncom prvého polčasu vyhráva už o tri góly, čo je určite veľký šok, ale určite nič nenamietame. Do pokutového územia hostí smerovala presná centrovaná lopta na PHILLIPA AZANGA a ten presnou strelou prekonáva Bijlowa – 3:0!
 
37
Trenčín dal gól!

Krásna akcia slovenského zástupcu a Trenčín vyhráva o dva góly! Čatakovič si výborne nabehol za obranu súpera, Bijlow išiel von z brány a spravil aj so stopérom hrubú chybu, Čatakovič získal odrazenú loptu a posunul ju na Manceho, ktorý dáva gól do odkrytej holandskej brány – 2:0!
 
5
Trenčín dal gól!

Je tu otvárací gól tohto stretnutia a dáva ho Trenčín! Krásna akcia slovenského zástupcu, po rýchlom prechode pred šestnástku hostí Čatakovič našiel presnou prihrávkou výborne nabiehajúceho ANTONIA MANCEHO a ten úspešne prekonáva Bijlowa – 1:0!