koniec udalosti Muži - Štafeta (4x7,5km)
Švédsko
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
cieľ
Švédske kvarteto dnes potvrdilo výbornú bežeckú aj streleckú formu na olympijskej pôde a dokázalo to zužitkovať na zisk zlatých medailí.
 
8. str
Simon Schempp zariskoval, ale nebol presný. Nemec nevyužil zaváhanie svojho nórskeho súpera a taktiež pôjde na trestné kolo.
 
8. str
Fredrik Lindström potvrdil povesť kvalitného strelca. Švéd síce raz dobíjal, ale vyčistil všetky terče a zostáva na prvom mieste. Svendsen putuje na trestné kolo.
 
7. str
Fredrik Lindström a Emil Hegle Svendsen zostávajú na prvých dvoch pozíciách. Nemec Simon Schempp sa na streľbe poriadne natrápil, musel trikrát dobíjať a stráca už minútu.
 
2,0 km
Na trati už nevidíme slovenskú štafetu. Šimon Bartko strácal bežecky, nedarilo sa mu na streľbe, a tak ho organizátori stiahli z boja.
 
4. str
Do čela pretekov sa nečakane posunuli Česi. Michal Šlesingr opustil strelnici na prvej pozícii s náskokom šiestich sekúnd pred Rakúšanom.
 
7,5 km
Máme tu prvú odovzdávku. Nemci sa udržali na líderskej pozícii s náskokom dvadsiatich sekúnd pred Slovenskom. Matej Kazár poslal do boja Tomáša Hasillu.
 
2. str
Francúzi si poriadne skomplikovali situáciu v dnešnej štafete. Simon Desthieux musel absolvovať dve trestné kolá a so stratou viac ako minúty je predposledný.
 
2. str
Vynikajúce správy z druhej streľby. Matej Kazár opäť vybielil všetky terče a figuruje na druhom mieste s odstupom jedinej sekundy za Lesserom.
 
1. str
Na prvú streľbu prišli všetky štafety s minimálnymi rozostupmi. Po úvodnej položke vedú Nemci, na šiestej pozícii figuruje vďaka čistej streľbe Matej Kazár.