koniec udalosti Zmiešaná štafeta (2x6 + 2x7,5 km)
Víťaz: Francúzsko
Komentuje: Miroslav Kováčik
 
CIEĽ
Martin Fourcade s francúzskou vlajkou prešiel cieľovým priestorom a už sa môže radovať s reprezentačnými kolegami. Druhé končí Nórsko a tretie je napokon Taliansko, pretože Dominik Windisch mal v závere viac síl než Arnd Peiffer.
 
Str. 8
Martin Fourcade sa stane trojnásobným olympijským víťazom z tejto olympiády. Francúz neminul ani raz, pričom jeho súperi sa na strelnici trápili. Arnd Peiffer ide dokonca do trestného kola a Nemecko bude mať čo robiť, aby vôbec získalo cenný kov.
 
Str. 7
Vietor sa trošku zdvihol a Arnd Peiffer minul hneď prvé dva výstrely. Svoje zaváhanie síce napravil, no prišiel prakticky o celý svoj náskok. Druhý je Martin Fourcade a momentálne je Francúzsko najväčším favoritom na víťazstvo. Windisch so Svendsenom strácajú 16 sekúnd.
 
0,9 km
Nemáme dobrú správu pre slovenských fanúšikov. Anastasia Kuzminová bola predčasne stiahnutá z trate, a tak náš výber dnešné štafetové preteky nedokončí. Stále ťažko uveriť tomu, čo sa stalo hneď na prvej streľbe.
 
Str. 1
Slovensko má po pretekoch! Skutočne ťažko povedať, čo sa stalo na štvrtom streleckom stanovišti. Paulína Fialková minula sedem z ôsmich výstrelov, a tak pôjde na štyri trestné okruhy. Naša reprezentácia bude jasne posledná.