koniec HC Slovan Bratislava – Jokerit Helsinki
3:2
(1:1, 0:0, 2:1)
Komentuje: Vladimír Korduliak
 
58:50
Ebertov puk z obranného pásma len o milimetre minul pravú žrď opustenej bránky Jokeritu. Zakázané uvoľnenie.
 
58:42
Oddychový čas hostí, ktorí plánujú záver tretej tretiny, akciu teraz zakončili pukom do bránkoviska, Štepánek ho schoval pod svojimi rukavicami.
 
58:35
Zapolski na striedačke, Jokerit hrá power play so šiestimi korčuliarmi na ľade.
 
56:14
Lepistö sa prezentoval dvomi pukmi smerom na Štepánka, Jakub oba poslal späť do hry, podržal domácich, Jokerit vyrobil obrovský tlak v pásme belasých a poriadne motal domácim hlavy.
 
54:08
54:08 Patrik Lamper - 3:2
 
54:08
Slovan Bratislava dal gól!
Šťastný spoza bránky poslal puk pred bránkovisko a PATRIK LAMPER si puk spracoval k pohotovej streľbe a jednoducho to tam zavesil. Asistencia: Andrej Šťastný.
 
52:57
52:57 Steve Moses - 2:2
 
52:57
Jokerit Helsinki dáva gól!
Gilroy vystrelil od modrej, Štepánek puk vyrazil medzi kruhy, kde v pohotovej dorážke uspel STEVE MOSES. Asistencia: Matt Gilroy.
 
51:22
Moses sa prezentoval strelou švihom z pravej strany z kruhu, Štepánek mal puk v náručí, keď doň nakorčuľoval drzo Lepistö, arbitri však vylučovať nebudú, obrancovia domácich to mali riešiť pästným súbojom.
 
49:40
Řepík opäť v brejku nakorčuľoval na pravý kruh a pohotovo príklepom vystrelil, Zapolski podržal Severanov, cez pravý betón a ochranné sklo puk poslal na ochrannú sieť.
 
46:36
Antilla z ľavého kruhu puk poslal za kruhy, odtiaľ pohotovo vystrelil Marjamäki, Štepánek puk lapil do lapačky a pohotovo rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
 
44:30
Nepríjemný puk hostí z pravého kruhu, puk smerujúci po ľade predsa len Štepánek dokázal poslať späť do hry.
 
41:54
41:54 Nick Ebert - 2:1
 
41:54
Slovan Bratislava dal gól!
Sádecký vystrelil švihom od modrej, NICK EBERT pred bránkoviskom puk sklepol za chrbát Zapolskeho a vypredaná aréna oslavuje. Asistencia: Boris Sádecký a Ryan Garbutt.
 
Genoway arénu gólom do šatne nepotešil
 
39:10
Řepík z ľavej strany pukom našiel pred bránkoviskom Genowaya, Colby puk usmernil na bránku hostí, Kivistö puk zablokoval svojou hokejkou a Zapolski bol teraz bez práce.
 
36:49
Regin vystrelil spoza pravého kruhu, Štepánek puk vyrazil pred seba a po malej skrumáži pred bránkou belasých napokon akciu hosťom zastavil hlavný, ktorému sa puk stratil z dohľadu.
 
34:58
Šesť korčuliarov belasých na ľade a trest pre hráčsku lavičku odsedí Sloboda.
 
34:56
34:56 Pavol Skalický a jeho puk na pravej žrdi bránky Jokeritu
 
34:56
Sloboda poslal Skalického do brejku, Pavol bol tiesnený, no dokázal vystreliť a jeho puk zastavila pravá žrď bránky Jokeritu.
 
33:55
Švarný od modrej puk potiahol za vrchol kruhov, vystrelil švihom, puk Zapolski zatočil do svojej lapačky.
 
31:44
Nedovolené bránenie a dve minúty pre Regina, Slovan bude hrať presilovku štyroch proti trom, čo viac si priať?
 
31:25
Nedovolené bránenie v podaní Lauridsena = dve minúty, no a Garbutt stratil prilbu a neopustil klzisko, toto mu asi pred zápasom nevysvetlili, dve minúty za hru s nepovoleným výstrojom, hrať budeme štyria proti štyrom.
 
24:31
Moses vystrelil po ľade z vnútornej strany pravého kruhu, Štepánek mal dobrý výhľad a rovnako, ako pred chvíľou Zapolski, aj Jakub puk pravým betónom poslal späť do hry. Jokerit dostal Slovan pod tlak.
 
23:05
Sersen nahodil puk z ľavej strany od modrej, Genoway pred bránkoviskom puk usmernil medzi tri žrde, Zapolski v poslednej chvíli roztiahol betóny a pravým betónom puk dokázal poslať späť do hry.
 
19:14
19:14 Juraj Mikúš - 1:1
 
19:14
Slovan Bratislava dal gól!
Ako v Helsinkách, tak v Bratislave Slovan vyrovnáva gólom do šatne, Jokerit stratil v pásme puk, JURAJ MIKÚŠ nakorčuľoval medzi kruhy a poslal pozdrav Zapolskemu do siete.
 
17:04
Genoway vystrelil z otočky povedľa bránkoviska, keď s pukom najskôr prešiel popred bránku hostí, Zapolski v pokľaku aj tento puk zlikvidoval.
 
16:52
Šťastný vystrelil z ľavej strany od kruhu, Zapolski puk vyrazil pred seba a následne dokázal zneškodniť puk v lapačke po dorážke Kašpara.
 
14:17
Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou a dve minúty pre Regina, podarí sa belasým vyrovnať v početnej výhode?
 
09:44
Buchtele dostal dve minúty za podrazenie a Slovan bude vzdorovať presilovke Jokeritu.
 
07:59
07:59 Antilla a jeho puk na konštrukcii domácej bránky
 
07:59
Mám pocit, že Antilla vystrelil z vnútornej strany pravého kruhu a jeho puk opečiatkoval konštrukciu domácej bránky!
 
06:48
06:48 Nicklas Jensen - 0:1
 
06:48
Jokerit Helsinki dáva gól!
NICKLAS JENSEN vystrelil z ľavého kruhu po ľade, Štepánek pravým betónom puk poslal späť do hry, Ikonen však puk posunul späť na kruh a v druhom streleckom pokuse Nicklas už uspel. Asistencie: Henri Ikonen a Peter Regin.