koniec po predl. Slovensko – Rusko
1:2
(0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
Napokon ani dnešné predĺženie pre Slovensko úspešne nedopadlo, tak ako včera proti USA, aj dnes proti Rusku sme ho prehrali. Opäť však naši mladíci predviedli výborný výkon a držali krok s veľkým favoritom. Získavame napokon náš druhý bod a budeme hrať ešte o umiestnenie. Toto stretnutie by sa malo odohrať v piatok, na bližšie informácie si však ešte musíme počkať.

Ja vám v tejto chvíli ďakujem za vašu pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera, rovnako už aj dobrú noc. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj.
 
Koniec zápasu.
 
62:55
Rusko dalo gól!

Veľký tlak nášho súpera napokon logicky vyústil v rozhodujúci presný zásah a tak z tohto stretnutia získavame aspoň jeden bod! BOGDAN TRINĚJĚV prestrelil Opatovského a tak definitívne rozhodol o výhre Ruska v tomto stretnutí – 1:2 po predĺžení!
 
62:38
Predĺženie zatiaľ jednoznačne patrí Rusku, ktoré si vytvára veľký tlak a pribúdajú aj nebezpečné momenty pred našou bránkou.
 
62:00
Definitívne rozhodnutie mal teraz na hokejke Pašin, ale toho dokázal vychytať slovenský brankár Opatovský!
 
61:06
Teraz sa už strelou prezentoval Guščin, ale nemieril presne. Dopredu tak môže ísť Slovensko.
 
60:29
O prvý útok sa postaral práve ruský výber, ale Opatovský nijak zasahovať nemusel.
 
60:10
Predĺženie medzi Slovenskom a Ruskom sa už naplno rozbehlo. Buly v prospech Ruska, hrá sa pri formáte 3 na 3.
 
60:01
Začalo sa predĺženie.
 
Tretia tretina ponúkla jeden presný zásah, postaral sa oň Fatul a tak si Slovensko aj v tomto zápase proti Rusku zahrá predĺženie! Včera sme proti USA v tejto fáze úspešný neboli, verme, že dnes tomu bude inak.
 
60:00
Tretia tretina sa skončila.
 
59:55
Oddychový čas Rusko.
 
59:21
Rusi boli teraz pri puku, ale nič zaujímavého nevymysleli. Pomaly sa zrejme tak môžme chystať na predĺženie.
 
58:38
Oddychový čas Slovensko.
 
58:31
Už to však vyzerá, že sa dočkáme predĺženia. Včerajšie predĺženie proti USA ale pre nás úspešne nedopadlo.
 
58:01
Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!
 
57:23
Po dlhšej dobe sa v útoku pripomenulo aj Rusko, ale Trinějev nemieril presne. Zdá sa, že Rusom takýto stav aj vyhovuje.
 
56:11
Ruský brankár musel opäť zasahovať, ale poradil si aj s pokusom Chromiaka. Hra je prerušená, Slovensko ešte získava buly v útočnom pásme.
 
55:34
Toto bola výborná pasáž hry v podaní Slovenska, keď sme svojho súpera dostali pod veľký tlak. Celé to zakončil svojou strelou od modrej Stacha, ale brankár súpera si pripisuje presný zákrok.
 
54:21
Tretia tretina sa pomaly blíži k svoju záveru, aj naďalej platí nerozhodný stav 1:1 po góloch Burujanova a Fatula!
 
53:36
Na pozore sa musel mať brankár Opatovsý! Ponomarjov sa dostal k zaujímavej príležitosti, ale našťastie slovenský brankár včas zasiahol svjim betónom.
 
53:01
Dnešné stretnutie sleduje 1363 divákov.
 
52:15
Obrat skóre mohol teraz dokonať Lipianský! Po rýchlom brejku však z ideálnej pozície nezakončil presne, čo je veľká škoda, táto šanca volala po góle v ruskej sieti!
 
51:47
Ako už bolo spomenuté, Rusi majú istý postup do semifinále a tak im v tomto zápase prakticky o nič nejde. Uvidíme, čo všetko nám ešte zvyšok tohto stretnutia ponúkne.
 
51:06
Určite môžme pochváliť atmosféru na štadióne v Piešťnaoch. Slovenskí fanúšikovia majú radosť z hry našich mladíkov, ktorí sa im za to snažia odmeniť čo najlepší výkonom a robia všetko preto, aby sme zaskočili veľkého favorita.
 
50:10
Presúvame sa do druhej polovice poslednej tretej tretiny. Slovensku sa podarilo zásluhou Fatula vyrovnať na priebežných 1:1, všetko je to teda ešte na oboch stranách otvorené.
 
49:58
Slovensku sa podarilo na malú chvíľu zavrieť súpera v jeho obrannom pásme, ale žiadna zaujimavá situácia z toho nepramenila.
 
48:46
Po dlhšej dobe sme sledovali strelecký pokus, Pašin však nemieril presne a puk ide vedľa slovenskej bránky.
 
47:22
Teraz sledujeme nudnejšiu pasáž hry. Nič zaujímavého sa nedeje ani na jednej strane, stále tak platí nerozhodný stav 1:1!
 
46:09
Sledovali sme peknú kombináciu slovenského tímu. Lašák posunul puk na Myklukhu, ale ten nedokázal lepšie zakončiť, Motorygin však radšej hru prerušil.
 
45:26
Rusi sa chcú však čo najskôr vrátiť do jednogólového vedenia a dostávajú nás teraz pod tlak. Túto situáciu riešime len za cenu zakázaného uvoľnenia.
 
44:46
Začína sa tak v tomto zápase odznova, aj naďalej je to otvorené na oboch stranách. Ožili aj diváci v Piešťanoch, ktorí ženú našich mladíkov smerom dopredu.
 
43:31
Slovensko dalo gól!
Je to tam! Slovensko konečne využíva presilovku v tomto zápase a tak sa nám podarilo vyrovnať na 1:1! Pred ruskou bránkou sme dokázali vyvinúť veľký tlak, najlepšie sa dokázal zorientovať OLIVER FATUL, ktorý dostáva puk do siete a ako prvý dnes prekonal ruského brankára Motorygina.
Asistencia: Martin Chromiak, Ján Lašák.
 
42:46
Zatiaľ sa nám darí držať sa v útočnom pásme počas tejto početnej výhody. Ešte máme dostatok času, aby sme niečo vymysleli a konečne realizovali presilovku v tomto zápase.
 
42:16
Je tu ďalšia početná výhoda Slovenska, prvá v tretej tretine. Zaujímavou strelou sa prezentoval Myklukha, ale mieril len do miest, kde stál pripravený brankár súpera.
 
41:54
Vylúčenie v tíme Rusko (Daniil Averšin – 2 min., podrazenie).
 
41:36
Zachytili sme rozohrávku súpera a Bačo mal na hokejke vyrovnanie! Jeho strelu vša kryje brankár Motorygin, hra je znova prerušená.
 
40:26
Ihneď sa na pozore musel mať brankár Opatovský. Úspešne čelil pokusu z hokejky Didkovskijho a hru tak prerušil. Buly v obrannom pásme Slovenska.
 
40:10
Posledná tretia tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech Ruska. Podarí sa naším reprezentantom vyrovnať, alebo prípadne otočiť skóre vo svoj prospech?
 
40:01
Začala sa tretia tretina.
 
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
 
Druhá tretina nám už jeden presný zásah ponúkla, bolo to však až v jej závere. Rusko dokázalo využiť presilovku zásluhou Burujanova, ktorý sa teda potaral o úvodný presný zásah. Je to však stále vyrovnané na oboch stranách, šance majú oba celky, škoda, že sme nevyužili na gól dlhšiu pasáž, kedy sme hrali presilovku o jedného hráča. Nič však ešte nie je stratené, nasledovať bude tretia tretina, ktorá sa začne približne o 20:49.
 
40:00
Druhá tretina sa skončila.
 
39:20
Rusko dalo gól!

Rusi predsa len využívajú túto presilovku a v závere druhej tretiny sa tak postarali o otvárací zásah tohto stretnutia! Mohli sme sledovať krásnu kombináciu súpera pred našou bránkou, pred ňou sa napokon dobre zorientoval NIKITA BURJANOV a puk dorazil do siete – 0:1!
Asistencia: Marat Chusnutdinov a Šakir Muchamadullin.
 
39:01
Prebieha posledná minúta druhej tretiny. Opäť však musíme hrať v oslabení a tak nás ešte čakajú náročné záverečné sekundy prostrednej tretiny.
 
38:41
Vylúčenie v tíme Slovensko (Jakub Kolenič – 2 min., podrazenie).
 
38:16
Záver prostrednej tretiny sa nesie v pokojnejšom tempe. Dočkáme sa ešte niečoho zaujímavého?
 
37:38
Zvládli sme tak krátko pred koncom druhej tretiny oslabenie a naďalej tak platí bezgólový stav.
 
37:04
Slovensko v plnom počte!
 
36:45
Výborný Opatovský! Muchamadullin našiel presnou prihrávkou svojho spoluhráča Chusnutdinova, ale jeho pokus schoval slovenský brankár do svojej lapačky.
 
36:16
Zatiaľ sa nám darí úspešne a dostávme puk cez všetky čiary do bezpečia.
 
35:39
Teraz si pre zmenu v oslabení zahrá Slovensko. Krátko pred koncom druhej tretiny je tu presilovka pre Rusko a určite náročná skúša pre našich mladíkov.
 
35:04
Vylúčenie v tíme Slovensko (Maxim Mastič – 2 min., hákovanie).
 
34:36
Skončil sa náš dlhší úsek v početnej výhode, na gól sme to nevyužili a to je určite obrovská škoda. Proti takémuto súperovi musíme takéto ponúknuté príležitosti využívať.
 
34:09
Rusko v plnom počte!
 
33:51
Súper sa stále v početnej nevýhode bráni úspešne, našu útočnú snahu teraz prerušuje ofsajd.
 
32:46
Podarilo sa nám usadiť v útočnom pásme a skúšame vyvíjať tlak na bránku súpera. Rusi už hrajú veľmi dlho v oslabení, ale síl majú stále dostatok.
 
32:12
Krátko sme hrali presilovku 5 na 3, ale už je Bujvan späť na ľadovej ploche a tak stále môžme pokračovať v početnej výhode o jedného hráča.
 
32:09
Vylúčenie v tíme Rusko (Jeremej Šumilin – 2 min., napadnutie).
 
32:03
Podarilo sa nám vytvoriť veľký tlak pred bránkou Ruska, ale Motorygin pochytal hneď niekoľko dorážok a tak stále čakáme na úvodný presný zásah tohto stretnutia!
 
31:36
Teraz sa však po prechode do útočného pásma dostal k strele Rehák, jeho tvrdý projektil však smeroval tesne vedľa súperovej brány!
 
31:16
Táto presilovka je z našej strany ešte horšia ako tá predchádzajúdza. Hrá sa prevažne v našom pásme a to vôbec nie je dobre.
 
30:28
V krátkom slede získavame ďalšiu preislovku. Opäť sa však Rusko dokázalo veľmi rýchlo oslobodiť a po puk si musíme za vlastnú bránku.
 
30:12
Vylúčenie v tíme Rusko (Semjon Bujvan – 2 min., podrazenie).
 
30:06
Prehupli sme sa do druhej polovice prostrednej tretiny tohto stretnutia. Stále čakáme na úvodný presný zásah, je to vyrovnané na oboch stranách, aj keď viacej zaujímavejších príležitostí malo Rusko.
 
29:15
Druhá početná výhoda dopadla podobne ako tá prvá, bez gólu v súperovej sieti a v tomto prípade aj bez akejkoľvej príležitosti na skórovanie.
 
28:47
Rusko v plnom počte!
 
27:46
Ani táto presilovka nám však nevychádza podľa predstáv. Rusi dokonca strávili viacej času v našom obrannom pásme, celkovo nám presilovky na tomto turnaji vôbec nevychádzajú.
 
27:03
Získali sme svoju druhú presilovku v tomto zápase. Rusko sa však zatiaľ bráni úspešne a nepúšťa nás k strele na bránku.
 
26:47
Vylúčenie v tíme Rusko (Daniil Averšin – 2 min., podrazenie).
 
26:06
Ťutněv sa nedokázal presadiť inidivuálne a len odovzdal puk na slovenské hokejky. Dopredu tak môže ísť Slovensko, zvolili sme však pomalší prechod do útočného pásma.
 
25:46
Ešte síce náš dnešný súper pokračoval v menšom tlaku a krúžil s pukom okolo našej bránky. Opatovský však v tomto prípade zasahovať nemusel.
 
25:12
Vhadzovanie v strednom pásme vyhrali Rusi a ihneď sa presunuli do útoku. Slovenská obrana si však úspešne splnila svoje povinnosti a súpera k ničomu vážnemu nepustila.
 
24:53
Postupune sa hra vyrovnáva na oboch stranách, aktéri tohto stretnutia chcú strhnúť vedenie na svoju stranu a získať tak menšiu psychickú výhodu.
 
24:13
K zákroku sa teraz dostal aj náš brankár Opatovský. Úspešne si poradil s pokusom Didkovskijho, Rusi ešte získavajú buly v našom pásme. Čakanie na úvodný presný zásah pokračuje ďalej.
 
23:25
Tlak Slovenska ešte pokračoval ďalej, Motorygin ukryl puk vo svojej lapačke a hra je tak znova prerušená. Úvodné minúty druhej tretiny tak patria našim mladíkom.
 
22:56
Ďalšia zaujímavá šanca pre Slovensko! Myklukha sa dostal k puku, ale v dobrej príležitosti bránku súpera netrafil, ostávame však ešte v útočnom pásme!
 
22:01
K strele sa však dostal Stacha, puk skončil na obrancoch Ruska a tí ho posielajú na zakázané uvoľnenie. Ešte tak získavame buly v útočnom pásme.
 
21:49
No a postaral sa o ňu slovenský reprezentant Faith, ktorý sa dostal k puku a snažil sa o zakončenie, ale bol vytlačený za ruskú bránku! Odtiaľ sa ešte snažil o zakončenie, ale to sa mu už nepodarilo.
 
21:05
Buly sme v útočnom pásme potom získali aj my, ale súper sa podobne dokázal oslobodiť. Úvod druhej tretiny tak začal svižne, ale chcelo by to zaujímavejšiu akciu na jednej či druhej strane.
 
20:21
Náš dnešný súper sa rýchlo presunul do útočného pásma a donústil brankára Opatovského k zákroku. Po buly sme dokázali puk vyviesť do bezpečia.
 
20:10
Druhá tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech Ruska. Dočkáme sa v tejto tretine presného zásahu?
 
20:01
Začala sa druhá tretina.
 
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
 
V úvodnej tretine stretnutia medzi Slovenskom a Ruskom sme sa napkon presného zásahu nedočkali. Útoky sa striedali na oboch stranách, ale až tak výrazné šance to neboli. Hrá sa vyrovnaný hokej a všetko je tak ešte otvorené.

Druhá tretina sa začne približne o 19:56.
 
20:00
Prvá tretina sa skončila.
 
19:01
Priebieha posledná minúta prvej tretiny.
 
18:19
Na druhej strane sa na pozore musel mať náš brankár Opatovský, ale včas vytasil svoj betón. Zatiaľ to teda vyzerá, že si na gól budeme museiť počkať minimálne do druhej tretiny.
 
17:56
Teraz sme mali aj kus šťastia, keď Averšin zaviezol puk do útočnej tretiny, ale jeho zaujímavú prihrávku nedokázal nik z jeho spoluhráčov spracovať na svoju hokejku.
 
16:38
Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách, ale nič zaujímavého nám neponúkajú. Uvidíme, čo ešte prinesie záver prvej tretiny, stále je to bez gólov na oboch stranách.
 
15:45
Lašák sa rozhodol pre individuálny prienik, ktorý aj zakončil strelou. Bolo to však len ľahké nahodenie na brankára Motorygina, ktorý si pripisuej ľahký zákrok.
 
15:16
Blíži sa záver prvej tretiny stretnutia medzi Slovenskom a Ruskom. V druhej polovici úvodnej tretiny už tak zaujímavý hokej nesledujeme, je to však veľmi bojovné z oboch strán.
 
14:40
Nasleduje reklamná prestávka.
 
14:15
Aj náš výber teda úspešne zvládol svoje prvé oslavenie a tak stále čakáme na prvý presný zásah v tomto stretnutí. Padne ešte v prvej tretine?
 
13:27
Slovensko v plnom počte!
 
12:51
Ani Rusom ich prvá početná výhoda nevychádza podľa predstáv, zatiaľ sme súpera k ničomu vážnemu nepústili a znova sme sa dokázali oslobodiť.
 
11:45
Svoju prvú presilovku v tomto zápase získava Rusko. Ihneď sa nám však pdoarilo dostať puk do bezpečia a nazbierať tak veľmi cenné sekundy.
 
11:27
Vylúčenie v tíme Slovensko (Richard Petráš – 2 min., podrazenie).
 
11:27
Nasleduje reklamná prestávka.
 
10:49
Rusko sa pokúšalo usadiť v našom obrannom pásme, ale slovenská obrana včas vytlačila súpera do bezpečia. Nám sa smerom dopredu teraz takisto nepodarilo preniknúť.
 
10:22
Prehupli sme sa do durhej polovice úvodnej tretiny tohto stretnutia. Zatiaľ čakáme na prvý presný zásah, najbližie k nemu mali zatiaľ Rusi.
 
09:43
Momentálne prebieha tvrdý boj na oboch stranách o každý jeden puk. Obetavosť tak týmto mladým hokejistom nechýba, uršite chcú naši hokejisti aj dnes zabojovať o čo najlepší výsledok.
 
09:10
Dnes v našej bránke dostáva príležitosť Opatovský. V prechádzajúcich dvoch stretnutiach chytal výborne brankár Latkóczy, aj vďaka nemu sme včera vybojovali jeden bod proti USA.
 
08:39
Opäť sa útoky striedajú na oboch stranách, hrá sa rýchly hokej bez častého prerušenia, čo je typický obraz hry pri mládežníckom hokeji. Diváci v Easton Aréne si tak určite prídu na svoje.
 
08:16
Potom sa útok celkom vydaril aj slovenskej reprezentácii, ale až taká veľká šanca ako tá predchádzajúca ruská to nebola. V útoku sa však naši mladíci dokázali opäť pripomenúť.
 
07:39
Mali sme obrovské šťastie! Ponomarjov našiel svojou prihrávkou Muchamadullinu, ktorý mal pred sebou už len prázdnu bránku, ale puk do siete sa mu dopraviť nepodarilo!
 
07:09
Troška však oba celky teraz chybujú vo svojich rozhorávkach a tak veľa zaujímavého nevidíme. Diváci v hľadisku však Slovensko výrazne povzbudzujú, naši mladí hokejisti sa snažia nadviazať na predošlé výkony.
 
06:18
V týchto chvíľach sa hrá rýchly hokej hore-dole, útoky sa tak striedajú na oboch stranách. Aj naďalej však čakáme na výraznejšiu šancu, hráme bez častého prerušenia.
 
05:25
K strele sa potom následne dostal Jombík, ale Motorygin si pripisuje úspešný zákrok. Buly v obrannom pásme Ruska.
 
05:10
Zachytili sme rozohrávku súpera a dopredu vyrazil Kolenič. Jeho strelecký pokus zblokovala obrana Ruska do bezpečia, ostávame však v útočnom pásme.
 
04:36
Vhadzovalo sa po pravici nášho brankára. Buly vyhralo Rusko, ale k žiadnej strele sa nedostalo a teraz drží puk na svojich hokejkách Slovensko.
 
03:46
Rýchlo však Rusi získavajú puk späť na svoje hokejky a držia sa v našom obrannom pásme. Teraz tu je teda menší tlak súpera, zatiaľ však čakáme na prvú výraznejšiu šancu na jednej či druhej strane.
 
03:10
Svoju prvú presilovku v tomto zápase sme zahrali veľmi zle, výraznejší tlak sme si nevypracovali. Rusko sa teraz snažilo o rýchly prechod do útoku, ale ofsajd zastavil tento výber.
 
02:54
Rusko v plnom počte!
 
02:39
Zakrátko sa opäť snažil strelecky presadiť Lašák, ale v tomto prípade puk zblokovala obrana súpera. Čas v našej presilovej hre sa už rýchlo kráti.
 
02:16
Až teraz sa o našu prvú strelu v presilovke postaral Lašák, ale brankár ruského výberu vyrážačkou dostáva puk do bezpečia.
 
01:56
Ofsajd slovenského tímu. Zatiaľ sme sa nedostali k strele na brankára Askarova, táto presilovka nám v úvode vôbec nevychádza.
 
01:10
Na úvod stretnutia získavame svoju prvú presilovku v tomto zápase! Rusi sa však dokázali veľmi rýchlo oslobodiť a vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia.
 
00:54
Vylúčenie v tíme Rusko (Šakir Muchamadullin – 2 min., nedovolené bránenie).
 
00:26
Začíname celkom aktívne, ihneď sa púšťame do útočných akcií a snažíme sa súpera prevapiť nejakou vydarenou akciou.
 
00:10
Prvá tretina tohto stretnutia sa už naplno rozbehla, buly v prospech Slovenska. Ihneď sa pokúšame o prechod do útočného pásma.
 
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
 
Oba reprezentačné výbery sú už spoločne s rozhodcami zápasu nastúpené na ľadovej ploche. Na rad prídu ešte štátne hymny oboch krajín, po nich sa toto stretnutie naplno rozbehne. Prajem príjemný športový zážitok!
 
Predchádajúce stretnutie medzi USA a Švédskom dospelo až do samostatných nájazdoch, v ktorých triumfovalo Švédsko. Začiatok tohto stretnutia medzi Slovenskom a Ruskom sa posunie o približne 10 minút.
 
Úvodné zostavy:

Slovensko: Latkóczy (Opatovský) – Fatul, Kňažko, Stacha, Nemec, Groch, Putala, Jombík, Ketner – Chromiak, Myklukha, Lašák – Kašlík, Rehák, Kolenič – Mastič, Faith, Bačo – Nemec, Petráš, Lipianský

Rusko: Askarov (Motorygin) – Čajka, Steklov, Kuzmin, Muchamadullin, Grušnikov, Kirsanov, Zotov, Bujvan – Didkovskij, Zlodějev, Trinějev – Guščin, Chusnutdinov, Burujanov – Ťutněv, Ponomarjov, Pašin – Šumilin, Zugan, Averšin

Rozhodca: Vladimír Baluška, Daniel Konc st. – Martin Krajčík, Juraj Konc ml. – Juraj Konc st.
 
Prajem príjemný hokejový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnes je na programe tretí hrací deň tohtoročného Hlinka Gretzky Cupu a slovenský výber do 18 rokov čaká súboj proti rovesníkom z Ruska. Naša reprezentácia včera nadviazala na veľmi dobrý výkon z prvého zápasu proti Švédsku a s USA si pripísalo prvý bod, keď sme tomuto tímu podľahli 3:4 po predĺžení. Zverenci trénera Ivana Feneša zatiaľ milo prekvapujú veľmi dobrým výkonom, na ktorý budú chcieť určite nadviazať aj dnes proti Rusku. Tejto reprezentácii v tomto zápase prakticiky o nič nejde, keďže v prvom zápase zdolala USA vysoko 6:2 a včera si poradila aj so Švédskom výsledkom 3:0. My sme už stratili šancu na postup do semifinále, ale na základe výsledku z tohto stretnutia budeme hrať potom o umiestnenie. Do začiatku stretnutia ostáva už len chvíľa, znova sa vám prihlásime tesne pred úvodným buly.
 
Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentačné výbery do 18 rokov Slovenska a Ruska. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

Od 5. – 10. augusta sa na Slovensku uskutoční prestížny hokejový turnaj Hlinka Gretzky Cup, ktorého sa zúčastnia reprezentačné celky do 18 rokov. Našu reprezntáciu čaká v Piešťanoch vystúpenie v skupine B, kde postupune narazí na rovesníkov z Švédska, USA a Ruska. Břeclav bude hostiť skupinu A, ktorú tvoria Češi, Kanaďania, Švajčiari a Fíni.

Podľa dosiahnutých výsledkov budú hrať naši hokejisti buď o konečné umiestnenie, alebo vo vyraďovacej fáze. Pred turnajom naši reprezentanti do 18 rokov odohrali jedno prípravné stretnutie, Kanade podľahli 1:4. Minulý rok sme na tomto podujatí obsadili konečné 6. miesto, keď sme zdolali Švajčiarsko a v boji o konečné umiestnenie potom podľahli Česku. Naša reprezentácia v tejto vekovej kategórii má za sebou katastrofálne vystúpenie na skončených MS, kedže sme vypadli z elitnej kategórie. Jednoznačným cieľom tak v novej sezóne bude rýchly návrat do A kategórie.
 
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.