koniec po predl. SK Slavia Praha – FC Sevilla
4:3
(1:1)
Komentuje: Michal Sadlek
 
119
Tím Slavia práve strelil gól!
Celý štadión je na nohách, Slavia totiž otočila zápas v predĺžení! Zmrhalov priamy kop zablokoval múr, následne ale vznikol pred bránou hostí veľký závar, na konci ktorého zakončoval IBRAHIM BENJAMIN TRAORÉ a Kjaer si loptu nešťastne zrazil na bránkovej čiare do brány.
 
102
Tím Slavia práve strelil gól!
Dráma pokračuje a Slavia ešte žije! Po krásnej kombinácii na jeden dotyk sa lopta dostala na pravú stranu k MICKOVI VAN BURENOVI, ktorý si ju potiahol a tečovanou strelou pomedzi nohy obrancu Kjaera poslal k pravej tyči Vaclíkovej brány.
 
98
Sevilla dala gól!
Sevilla sa výrazne priblížila k postupu! Promesov center našiel úplne presne nabiehajúceho FRANCA VÁZQUEZA, ktorý predskočil Ngadeua a hlavičkou k bližšej tyči nedal Kolářovi šancu.
 
54
Sevilla dala gól!
Sevilla v podstate z ničoho nič vyrovala! Center z rohu sa dostal po niekoľkých hlavičkách k MUNIROVI, ktorý ho z voleja poslal nádherne pod brvno domácej brány. Kolář bol úplne bez šance.
 
47
Tím Slavia práve strelil gól!
TOMÁŠ SOUČEK kopol penaltu nechytateľne pod brvno, takže Vaclík v bráne hostí, ktorý sa hodil k ľavej tyči, nemal žiadnu šancu.
 
44
Sevilla dala gól!
WISSAM BEN YEDDER penaltu s prehľadom premenil. Vystrelil presne pri zemi k pravej tyči a aj keď sa tam Kolář hodil, tak nemal šancu túto strelu vyraziť.
 
14
Tím Slavia práve strelil gól!
Slavia otvára skóre! Center Stocha z rohového kopu na zadnú tyč vrátil pred bránu Škoda a loptu do odkrytej brány poslal hlavou zblízka MICHAEL NGADEU.