koniec Srbsko – Švajčiarsko
1:2
(1:0)
Komentuje: Jakub Kocourek
 
90+4
Zopár sekúnd si dnes pripíše aj Josip Drmić, ktorý vybieha na ihrisko namiesto Stevena Zubera.
 
90+1
Xherdan Shaqiri sa zo svojho gólu tešil natoľko, až porušil pravidlo o nevyzliekaní si dresu pri oslave a aj on si z tohto duelu odnesie žltú kartu.
 
90
90. Xherdan Shaqiri (SUI) - 1:2
 
90
Švajčiarsko dalo gól! Aboslútny kolaps Srbov v závere riadneho hracieho času! Srbi sa nestihli vrátiť z ofenzívneho výpadu, vzadu zostal len Duško Tošić, ktorý prehral bežecký súboj so XHERDANOM SHAQIRIM, a ten zakončuje popri Vladimirovi Stojkovićovi!
 
87
Po rozohratí rohu zo strany Srbska tam prišlo k útočnému faulu Aleksandara Mitrovića, ktorý za následné protesty vidí žltú kartu z rúk Felixa Brycha.
 
84
84. Mario Gavranović (SUI)
 
84
Asistent Felixa Brycha si teraz nevšimol jednoznačné ofsajdové postavenie Maria Gavranovića po sklepnutí od Breela Embola a bola z toho obrovská príležitosť Švajčiarov!
 
82
82. Branislav Ivanović (SRB)
 
82
Breel Embolo vyskúšal pozornosť Vladimira Stojkovića, keď "popálil" jeho rukavice pomerne prekvapivou strelou. Pokračovala aktivita Švajčiarov, po ktorej si Branislav Ivanović takmer strelil vlastný gól.
 
81
Druhé striedanie na strane Srbska. Dobrú robotu dnes v strede poľa odviedol Luka Milivojević, ktorý zvyšok stretnutia odsleduje z lavičky. Na jeho miesto totiž vybieha Nemanja Radonjić.
 
74
74. Mario Gavranović (SUI)
 
73
Švajčiari druhý raz striedajú, namiesto Blerima Džemailiho, ktorý mal viacero svetlých momentov najmä v prvom polčase, bude teraz v ofenzíve podporovať Gavranovića Breel Embolo.
 
68
68. Aleksandar Mitrović (SRB)
 
68
Teraz sa to Balkáncom podarilo. Nemanja Matić kombinoval so Sergejom MIlinkovićom-Savićom, ten roztiahol hru doľava na Aleksandara Kolarova, ktorý krásne hľadal Aleksandara Mitrovića, no ten jeho prihrávku minul o centimetre!
 
65
Srbský tréner Mladen Krstajić cíti, že potrebuje oživiť krídelné priestory svojho tímu, a tak namiesto Filipa Kostića posiela na trávnik Adema Ljajića.
 
58
58. Xherdan Shaqiri (SUI)
 
58
Xherdan Shaqiri sa síce nepresadil cez Aleksandara Kolarova, pri lopte však zostal a následne krásne zatočil loptu ľavačkou, a tá opečiatkovala pravú žrď Stojkovićovej brány! Tak toto mohol byť krásny futbalový moment!
 
52
52. Granit Xhaka (SUI) - 1:1
 
52
Švajčiarsko dalo gól! Srbi po ďalšom nevyužitom náznaku príležitosti zaspali na súperov polovici, Steven Zuber nabíjal Xherdanovi Shaqirimu, jeho zrazený pokus sa dostal ku GRANITOVI XHAKOVI, ktorý predviedol dynamit vo svojej ľavačke!
 
51
51. Aleksandar Mitrović (SRB)
 
46
Švajčiarsky tréner nemohol byť v prvom polčase spokojný s výkonom svojho hrotového útočníka Harisa Seferovića, ktorý si už v druhom polčase nezahrá. Na jeho miesto vybieha Mario Gavranović.
 
45+2
Felix Brych si v prvom polčase zjednával poriadny rešpekt na ihrisku, čo potvrdzuje ďalšou žltou kartou, ktorú tentokrát ukazuje Nemanjovi Matićovi.
 
45+1
45+1. Dušan Tadić (SRB)
 
45+1
Srbi okamžite rozohrali, loptu si vypýtal Dušan Tadić, ktorý pekným half-volejom vystrašil Yanna Sommera!
 
44
No a už to mohlo byť 2:0! Center od pravej rohovej zástavky však tesne minuli tak Duško Tošić, ako aj Nemanja Matić!
 
43
43. Nemanja Matić (SRB)
 
39
Luka Milivojević svojim skluom pri snahe zasiahnuť loptu trafil len členky Xherdana Shaqiriho a nemôže sa tak čudovať, že aj on vidí žlté napomenutie.
 
33
33. Sergej Milinković-Savić (SRB)
 
33
Srbskí futbalisti majú teraz trochu problém s koncentráciou. Navyše, Sergej Milinković-Savić pristúpil v osobnom súboji nohu Fabianovi Schärovi a Felix Brych mu ukazuje žltú kartu.
 
30
30. Blerim Džemaili (SUI)
 
30
Granit Xhaka posunul loptu Stevenovi Zuberovi, ktorý vyzval na zakončenie Blerima Džemailiho, ten ale v stopercentnej príležitosti zlyhal zoči-voči Vladimirovi Stojkovićovi!
 
19
19. Aleksandar Mitrović (SRB)
 
16
Spolupráca stredných záložníkov srbského tímu Nemanju Matića so Sergejom Milinkovićom-Savićom priniesol zaujímavú strelu druhého menovaného, ktorá mierila tesne vedľa brány Yanna Sommera.
 
10
10. Blerim Džemaili (SUI)
 
10
Ricardo Rodríguez si vypýtal loptu na ľavé krídlo, presadil sa okolo Branislava Ivanovića a pripravil jasnú príležitosť pre Blerima Džemailiho, ktorý ale ľavačkou nenamieril presne!
 
5
5. Aleksandar Mitrović (SRB) - 1:0
 
5
5. Aleksandar Mitrović (SRB) - 1:0
 
5
Srbsko dalo gól! Srbi vytvorili pred bránou Švajčiarska obrovský tlak. Yann Sommer najskôr predviedol fantastický zákrok proti hlavičke ALEKSANDARA MITROVIĆA, o pár sekúnd sa však podobná situáica zopakovala a švajčiarsky gólman nemal žiadnu šancu!
 
4
4. Granit Xhaka (SUI)