koniec udalosti Muži - Superkombinácia (slalom)
Marcel Hirscher (Rakúsko)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
53
Odštartoval aj druhý Slovák. Matej Falat je špecialistom na slalom, no chyba v strednej pasáži trate ho vyradila zo superkombinácie.
 
52
Adam Žampa dnes neobhájil piate miesto zo Soči. Slovenský reprezentant však v slalome ukázal svoje kvality a posunul sa na 22. pozíciu.
 
39
Linus Strasser jazdil takmer na úrovni Marcela Hirschera, no v cieli nebude klasifikovaný, pretože v záverečnej pasáži urobil chybu, ktorá ho vyradila.
 
30
Thomas Dressen mohol ako posledný zmeniť poradie na stupňoch víťazov. Líder po zjazdárskej časti zajazdil solídny slalom s dávkou rizika, ale do cieľa prišiel až ako deviaty.
 
29
Aksel Lund Svindal nebude bojovať o cenný kov v superkombinácii. Nórsky lyžiar ani len nenastúpil na slalom.
 
28
Matthias Mayer nedokončil slalomové kolo. Zjazdársky špecialista po prvom medzičase nepríjemne spadol a dlho sa kĺzal po svahu.
 
21
Alexis Pinturault bol najlepším slalomárom podľa výsledkov zo zjazdu. Francúz sa však nevyhol niekoľkým chybám a s odstupom 23 stotín sekundy je druhý.
 
19
Marcel Hirscher potvrdil úlohu najväčšieho favorita. Vo svojom obľúbenom slalome neurobil vážnejšiu chybu a v silnom nárazovom vetre prišiel do cieľa s náskokom jednej sekundy.
 
9
Máme tu ďalšie odstúpenie. Čiľan Henrik von Appen takisto nenastúpil na slalomársku časť superkombinácie.
 
6
Úradujúci majster sveta v superkombinácii Luca Aerni nepotvrdí tento výsledok z minulého roka. Švajčiar stratil takmer dve sekundy a je tretí.