koniec FC Barcelona – Celta Vigo
5:0
(4:0)
Komentuje: Matúš Macháč
 
87
87. Rakitič (BAR) - 5:0
 
87
Barcelona dala gól! Gól strelil IVAN RAKITIČ, ktorý sa ocitol pri rohovom kope úplne sám, a tak osamotený hlavičkuje na bezbranného Álvareza.
 
79
Luís Suárez sa teraz snažil šalamúnsky prekonať vybehnutého Álvareza, ktorého takmer prekabátil z veľkej vzdialenosti. Jeho pokus však netrafil bránku.
 
72
72. Jose Arnaiz (BAR)
 
72
Spomínaný hráč teraz poslal za obranu výborný pas, ktorý zakončoval Jose Arnaiz, no len do bočnej siete.
 
63
Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Andrés Iniesta, prichádza Jose Arnaiz.
 
59
Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Lionel Messi, prichádza Ousmane Dembélé.
 
57
Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Pione Sisto, prichádza Brais Méndez.
 
57
Luís Suárez dostal za obranu Celty výbornú kolmicu, ktorú si prebral a následne z obrovského uhlu napálil do žrde. V čase prihrávky však bol v ofsajde, a tak by prípadný gól neplatil.
 
46
Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Gerard Piqué, prichádza Thomas Vermaelen.
 
46
Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Daniel Wass, prichádza Nemanja Radoja.
Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Iago Aspas, prichádza Maximiliano Gómez Gonzalez.
 
45
Luís Suárez opäť rozvlnil sieť súpera, no opäť len z ofsajdu. Tentokrát mu bol však správne odmávaný, a tak sa nemá čomu čudovať.
 
34
Ďalší gól mohol byť na svete! Tentokrát však Suárez z veľkého uhlu trafil len žrď. V čase prihrávky stál však v ofsajde, a tak by jeho prípadný presný zásah nemohol platiť.
 
31
31. Suárez (BAR) - 4:0
 
31
Barcelona dala gól! Gól strelil LUÍS SUÁREZ, ktorý využil obrovskú chybu hosťujúcej obrany, keď ho jeden z obrancov doslova vysunul za obranu a on už sám pred brankárom vedel, čo má robiť.
 
28
28. Alba (BAR) - 3:0
 
28
Barcelona dala gól! Gól strelil JORDI ALBA, ktorý si vymenil úlohu s Messim. Argentínec mu poslal nádhernú prihrávku z hĺbky poľa a krajný obranca sa zoči voči brankárovi Álvarezovi nemýlil.
 
26
Messi hlavičkoval na Suáreza, ktorý si prvotne sklepol loptu hruďou a následne sa pokúsil o akrobatické zakončenie, ktoré len tesne minulo bránku hostí.
 
22
Andrés Iniesta sa po peknej kombinačnej hre na malom kúsku dostal k zakončeniu, ktoré však z hranice šestnástky posiela vďaka jemnému tečovaniu brankára tesne nad.
 
15
15. Messi (BAR) - 2:0
 
15
Barcelona dala gól! Gól strelil LIONEL MESSI, ktorý dostal opäť prihrávku od Jordiho Albu a opäť z prvej páli výborne k tyčke. Tentokrát bol brankár bez nároku na zákrok.
 
13
13. Messi (BAR) - 1:0
 
13
Barcelona dala gól! Gól strelil LIONEL MESSI, ktorý z prvej strieľa z Albovej prihrávky. Loptu výborne umiestnil k žrdi, kde sa jej najprv chytil brankár Álvarez, no nedokázal ju vytesniť z priestoru troch žrdí.