koniec Arsenal FC – Manchester United
0:0
(0:0)
Komentuje: Michal Sadlek
 
90+4
Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alexandre Lacazette, prichádza Edward Nketiah.
 
89
89. Edinson Cavani (MAN)
 
89
Wan-Bissaka nakopol loptu z pravého krídla pred bránkovisko Arsenalu, kam si nabiehala dvojica Cavani – Martial. Cavani v páde nasmeroval loptu tesne mimo domácej brány, zdalo sa však, že si dvojica hráčov Manchesteru United skôr zavadzala.
 
83
Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Emile Smith-Rowe, prichádza Martin Odegaard.
 
81
81. Nicolas Pépé (ARS)
 
81
Bellerín prihral na konci rýchleho protiútoku loptu na pravú stranu šestnástky k Pepému, ktorý si ju naviedol na ľavačku a technickou strelou po zemi cez obrancu tesne minul vzdialenejšiu tyč de Geovej brány.
 
80
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Marcus Rashford, prichádza Mason Greenwood.
 
76
Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Lacazettea pred vlastným pokutovým územím dostáva Harry Maguire (Manchester United). Séria štandardiek Arsenalu tak bude pokračovať.
 
73
Žltú kartu za podrazenie Williana dostáva Paul Pogba (Manchester United). Arsenal získava priamy kop z ľavej strany útočnej polovice.
 
66
66. Emile Smith-Rowe (ARS)
 
66
Útok Arsenalu potom pokračoval. Soaresov center z ľavého krídla zrazil Lindelöf hlavou tak, že sa lopta odrazila k voľnému Smith-Roweovi. Jeho strelu k pravej tyči vyrazil brankár United de Gea.
 
65
65. Alexandre Lacazette (ARS)
 
65
Lacazette trafil z priameho kopu brvno de Geovej brány.
 
58
58. Edinson Cavani (MAN)
 
58
Martial po oblúčiku na ľavú stranu šestnástky prestrčil loptu na Shawa, ktorý z prvej prihrával do bránkoviska na nabiehajúceho Cavaniho. Ten loptu z pozície, z ktorej sa nezvykne mýliť, usmernil tesne mimo odkrytej Lenovej brány.
 
51
Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Smith-Rowea na ľavom krídle dostáva Aaron Wan-Bissaka (Manchester United). Domáci získavajú „skrátený“ rohový kop.
 
49
49. Willian (ARS)
 
46
Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Gabriel Martinelli, prichádza Willian.
 
44
44. Bruno Fernandes (MAN)
 
43
43. Marcus Rashford (MAN)
 
43
Shawov center zľava preletel na zadnú tyč k Rashfordovi, ktorý však namiesto priamej strely zblízka začal zbytočne kľučkovať a ideálny moment na strelu tým preváhal. Domáci ho preto donútili k prihrávke dozadu, po ktorej podrazil Fernandesa tesne pred vlastnou šestnástkou Partey.
 
37
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Scott McTominay, prichádza Anthony Martial.
 
34
34. Bruno Fernandes (MAN)
 
34
Pogba sa pretlačil v strede poľa k lopte a hneď vysunul Bruna Fernandesa. Ten si naviedol loptu do šestnástky, kde si zasekol Davida Luiza a technickou strelou tesne minul ľavú tyč domácej brány.
 
31
31. Nicolas Pépé (ARS)
 
31
Smith-Rowe získal loptu na vlastnej polovici a vysunul prihrávkou na pravú stranu útočnej polovice do úniku Pépého. Ten si loptu naviedol do šestnástky United, odkiaľ prízemnou strelou cez Maguirea tesne minul pravú tyč de Geovej brány.
 
20
20. Fred (MAN)
 
20
Shawov center do stredu šestnástky odhlavičkoval Holding za šestnástku k Fredovi, ktorý vystrelil do ľavého horného rohu. Brankár Arsenalu Leno výborným zákrokom končekmi prstov dokázal loptu vyraziť mimo svojej svätyne.
 
13
Prvú žltú kartu dostáva za zásah lakťom do tváre Fernandesa v hlavičkovom súboji Cédric Soares (Arsenal FC).
 
Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.