koniec Fulham FC – Manchester United
1:2
(1:1)
Komentuje: Viktor Kalinács
 
90+4
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Bruno Fernandes, prichádza Nemanja Matić.
 
90+3
Štandardka ako taká nebezpečenstvo nepriniesla, akcia ale pokračovala ďalej. Center späť pred de Geu, hlavička Mitrovića a Bailly si zráža loptu meter vedľa pravej žrde! Roh.
 
86
Eric Bailly s prikrátkou "malou domov". David de Gea ale reagoval rýchlo a loptu pred Lookmanom odkopol do autu!
 
85
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Scott McTominay.
Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Mason Greenwood, prichádza Marcus Rashford.
 
83
Ruben Loftus-Cheek nebude hrdinom momentu! Rýchla kontra Fulhamu, Mitrovića znegoval Shaw, no a odrazená lopta sa dostala práve k toľko spomínanému Loftusovi-Cheekovi. Strela z desiatich metrov ale šla vysoko nad.
 
83
Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Ola Aina, prichádza Aleksandar Mitrović.
 
79
Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza André Anguissa, prichádza Mario Lemina.
 
75
Na opačnej strane jedinečná šanca pre Loftusa-Cheeka, ktorý sa dostal do zakončenia cez Shawa a Maguirea, no David de Gea padol na zem práve včas, aby strelu Angličana vyrazil!
 
71
Striedanie v tíme Fulham FC: z ihriska odchádza Ivan Cavaleiro, prichádza Aboubakar Kamara.
 
69
Jeden taký prišiel na prelome minút. Ola Aina dvakrát potiahol za dres prenikajúceho Martiala pri postrannej čiare, za čo vidí kartový trest žltej farby.
 
66
Teraz to už ofsajd nebol, Cavani si fantasticky nabehol na malé vápno a hlavičkuje len do reflexívne vyrážajúceho Aréolu! Minútu predtým francúzsky gólman nestačil na Pogbu, v tomto okamihu však chytil čistý gól!
 
65
Manchester United dal gól!
Keď nevieš čo s loptou, tak vystreľ! PAUL POGBA to už nemal kam veľmi posunúť, tak si to dal na ľavačku a majster sveta z roku 2018 prekonal z 22 metrov od brány svojho krajana v bráne Fulhamu!
 
62
Joe Bryan tretím potrestaným hráčom večera. Krajný obranca Fulhamu sa nestíhal vracať do obrany a tak takticky podkopol Greenwooda, hoci aj za cenu žltej karty.
 
23
Začíname tak skoro odznova. Skoro preto, lebo medzičasom sa United naštartovali. Ďalšia koncovka od Bruna spoza šestnástky, francúzsky gólman však zakončenie dokázal vyraziť na roh.
 
21
Manchester United dal gól!
Prv zvonila žrď po strele Bruna Fernandesa, aby vzápätí Portugalčan nacentroval zľava do šestnástky, kde Aréola loptu neudržal. Obrovskú chybu tresce EDINSON CAVANI, uruguajský kanonier bez problémov doklepol loptu do siete!
 
13
Kamera si vyberá Andrého Anguissu, ktorý videl žltú kartu niekedy mimo záberu kamier.
 
10
Paul Pogba so žltou kartou po zákroku na Ainu. Pár sekúnd predtým si Fred márne pýtal penaltu po kontakte so súperom.
 
5
Fulham FC dal gól! ADEMOLA LOOKMAN na druhý pokus otvára skóre! Wan-Bissaka tentoraz nechal ofsajdovú líniu viac vzadu, ako malo byť nutné, Lookman utiekol Maguireovi s Baillym a tvrdou krížnou ranou po zemi k pravej tyči nedal šancu de Geovi!