koniec Slovensko – Island
0:2
(0:1)
Komentuje: Lukáš Rastislav Ovšonka
 
Tak a máme tu koniec. Slovenským mladíkom sa v druhom polčase nepodarilo vyrovnať a prípadne otočiť stav stretnutia. Island prekvapivo vyhral 0:2, keď v 94. minúte ešte zvýšil Gudmundsson.
Našich reprezentantov čaká v Poprade ešte jeden zápas. V utorok sa stretnú so silným Španielskom.

Ďakujeme za pozornosť, pekný večer.
 
90+6
Koniec zápasu.
 
90+4
Island dáva gól!
Hostia už definitívne rozhodli o svojom víťazstve. ALBERT GUDMUNDSSON vyštartoval dopredu, prišiel blízko k Rodákovi a lobom ho prekonal.
 
90+3
Máme k dispozícii ďalšie rohy. K bránke už chcel ísť aj brankár Rodák, no Pavel Hapal mu gestom ukázal, že má ísť späť do brány.
 
90+2
Striedanie v tíme Island: z ihriska odchádza Tryggvi Haraldsson, prichádza Óttar Karlsson.
 
90+2
Naši sa snažia stále niečo vymýšľať smerom dopredu, no takmer nič nevychádza. Medzitým hostia pripravujú striedanie.
 
90
Jakub Hromada to teraz už prehnal. Fauloval sklzom zozadu Thorsteinssona a ihneď si vyslúžil druhú žltú kartu, čo automaticky znamená aj vylúčenie zo zápasu. Zároveň rozhodca nadstavil štyri minúty.
 
89
Žltou kartou za svoj nedovolený zákrok je potrestaný hosťujúci Samuel Fridjonsson.
 
88
Axel Andresson mal teraz tiež nejaké zdravotné problémy, no vyzerá to tak, že to už futbalisti Islandu robia aj naschvál, aby získavali cenné sekundy.
 
87
Center Hancka do šestnástky Olafssonovi prepadol pomedzi ruky a spadol k bránkovej čiare. Nebol tam však pohotovo postavený nik z našich futbalistov.
 
86
Na trávniku momentálne prebieha ošetrovanie Juliusa Magnussona, ktorý je po predchádzajúcom súboji mierne otrasený. Nebude to však asi nič vážne.
 
85
Jirka sa hrnul za loptou smerujúcou zozadu od Lesniaka. Nebol však v súboji rýchlejší než Andressson.
 
83
Dnes to tam asi nepadne! Zahrali sme rohový kop nakrátko, k centru sa dostal Lesniak z inej pozície. Hlavičkoval spred malého vápna Sipľak, no lopta skončila iba na hornej sieti!
 
82
Naši teraz pridusili Islanďanov pred ich šestnástkou. Skúšal to najprv delovkou Vestenický, potom aj spoza šestnástky jemnejšou strelou Sipľak, no nevyšlo to.
 
81
Hromada to zahral veľmi umne. Prihral za šestnástku Urblíkovi, ktorý si pripravil loptu a vypálil. Strela bola ešte tečovaná, Olafsson siahol na dno svojich síl a loptu vyrazil!
 
80
Jirka zrýchlil pohyb na pravej strane, prihrával prudko do šestnástky, no loptu mu zblokoval Fridriksson. Máme rohový kop.
 
79
Naši rozprúdili akciu. Jirka vysunul po ľavom krídle Vestenického, ktorý pri čiare riešil súboj s Gudmundssonom, no vôbec sa nepresadil. A o loptu sme prišli.
 
77
Islanďania sa už v týchto minútach snažia o natiahnutie plynúceho času. Sú si vedomí aktuálneho stavu, ktorý je pre nich mimoriadne priaznivý a taký si pred príchodom na Slovensko možno ani nepredstavovali.
 
76
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Erik Jirka.
 
75
Začína fáza zápasu, v ktorej potrebujú slovenskí futbalisti jednoznačne zapnúť na 120 percent. Mali sme možnosť po štandardke, ktorú zahrával Lesniak, no Balaj hlavičkoval iba mimo bránky.