koniec po predl. Slovensko – USA
4:3
(1:3, 1:0, 1:0 - 1:0)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
56:29
Slovensko dalo gól!
Je rozhodnuté. Po buly sa loptička dostala k BORISOVI ORAVCOVI, ktorého presná strela ukončuje svetový šampionát v Zugu. Naši hokejbalisti obhájili titul majstrov sveta. Bez asistencie.
 
37:59
Slovensko dalo gól!
Naši hokejbalisti zaslúžene vyrovnali. Sedem minút pred koncom tretej tretiny vypálil JOZEF MINÁRIK, ktorý prekonal amerického brankára. Asistencia: Lukáš Maděra.
 
27:27
Slovensko dalo gól!
V týchto momentoch sa nám podarilo zovrieť Američanov v obrannom pásme a dočkali sme sa zníženia. BORIS ORAVEC sa natlačil pred bránu a zasunul loptičku za Rethageov chrbát. Asistencie: Dušan Danko, Ján Rímsky.
 
11:57
USA dali gól! Zdalo sa, že sa ubránime, no potom prišiel prienik obrancu MICHAELA COLCORDA, ktorý si položil brankára Petríka a bekhendom poslal loptičku do našej siete. Asistencie: Chris Haynes, Denny Schlegel.
 
08:47
USA dali gól! Úspešná presilovka v podaní zámorského tímu. Najskôr sa zdalo, že v sieti skončila delovka Houssera, no jeho strelu pravdepobodne tečoval JIM DAUGHERTY. Asistentecie: Andrew Hildreth, Bobby Housser.
 
01:40
USA dali gól! Netešili sme sa dlho. Hneď po vhadzovaní prešiel do útočného pásma JESS HACKETT, vystrelil spoza obrancu, Petrík na loptičku dobre nevidel a inkasoval. Asistencia: Chris Haynes.
 
01:38
Slovensko dalo gól!
Výborný úvod našich hokejbalistov. Americká defenzíva zabudla na MILANA BENIAČA, ktorý sa zoči-voči Rethageovi nepomýlil a poslal Slovensko do vedenia. Asistencie: Marek Slovák, Pavol Blahut.