koniec Argentína – Saudská Arábia
1:2
(1:0)
Komentuje: Matej Kubove
 
90+9
Striedanie v tíme Saudská Arábia:
z ihriska odchádza Yasser Al-Shahrani, prichádza Mohammed Al-Breik.
 
90+5
Muhammad Al-Owais išiel za centrom do pokutového územia, rezolútne hral loptu rukami, ale vo výskoku dal nechcene strašné KO svojmu spoluhráčovi. Yasser Al-Shahrani ostal hneď ležať takmer bez pohybu, no Argentína hrala ďalej a ani hlavný arbiter hru neprerušil, pričom to malo byť prvé, čo urobí, keď hráč dostane zásah do hlavy a toto bol ešte tvrdší direkt ako dostal iránsky brankár včera. Nezvládnutá situácia v podaní arbitra Vinčiča.
 
90+3
Muhammad Al-Owais ešte dostal žltú kartu, pretože po faule na svoju osobu logicky spadol a nemal šancu zapojiť sa hneď späť do hry a keďže sa hra neprerušila, tak sa dosť hneval. Za protesty bol teda napomenutý kartou.
 
90+2
Rodrigo de Paul nakopol loptu do šestnástky, za vysokým pasom išiel brankár Muhammad Al-Owais, ktorý bol faulovaný Otamendim, no hlavný arbiter nechal v hre pokračovať a prišla dorážka, ktorú z čiary odvrátil Abdulelah Al-Amri. Nakoniec sa predsa len pískalo.
 
90+1
Nadstavuje sa 8 minút.
 
89
Striedanie v tíme Saudská Arábia:
z ihriska odchádza Firas Al-Buraikan, prichádza Haitham Asiri.
 
89
Striedanie v tíme Saudská Arábia:
z ihriska odchádza Nawaf Al Abed, prichádza Abdulelah Al-Amri.
 
88
Žltá karta pre tím Saudská Arábia (Nawaf Al Abed).
 
82
Žltá karta pre tím Saudská Arábia (Saud Abdulhamid).
 
80
Žltá karta pre tím Saudská Arábia (Salem Al-Dawsari).
 
78
Striedanie v tíme Saudská Arábia:
z ihriska odchádza Saleh Al-Shehri, prichádza Sultan Al-Ghanam.
 
76
Žltá karta pre tím Saudská Arábia (Ali Al-Bulaihi).
 
71
Striedanie v tíme Argentína:
z ihriska odchádza Nicolás Tagliafico, prichádza Marcos Acuňa.
 
67
Žltá karta pre tím Saudská Arábia (Abdulellah Al-Malki).
 
64
Lautaro Martínez minul center na prvú žrď, Argentína získala aspoň roh. Messiho pas odvrátil okamžite Mohamed Kanno. Následne sa lopta vrátila a voľný Lisandro Martínez na malom vápne trafil Tagliafica, ktorý loptu tečoval na bránku. Muhammad Al-Owais vytiahol fantastický zákrok.
 
59
Striedanie v tíme Argentína:
z ihriska odchádza Cristian Romero, prichádza Lisandro Martínez,
z ihriska odchádza Alejandro Gómez, prichádza Julián Álvarez,
z ihriska odchádza Leandro Paredes, prichádza Enzo Fernández.
 
57
Lautaro Martínez dostal prihrávku do šestnástky, prestrčil loptu vedľa seba a Lionel Messi mohol mať ideálnu streleckú pozíciu, ale fantastickým sklzom mu loptu vypichol v poslednej chvíli Hassan Tambakti.
 
53
Tím Saúdská Arábie práve strelil gól!
Neskutočné momenty, outsider otáča skóre za päť minút. V tejto situácii ešte Firas Al-Buraikan neprestrelil Otamendiho, ale k lopte sa dostal SALEM AL-DAWSARI, fantasticky sa zbavil dvojice hráčov, potom aj tretieho a okolo štvrtého krásnou strelou do rohu bránky nechal Martíneza v úlohe štatistu.
 
48
Tím Saúdská Arábie práve strelil gól!
Obrovská radosť na strane outsidera. Prihrávku pred šestnástku podcenili obaja argentínski stopéri, SALEH AL-SHEHRI si loptu posunul cez Romera do vápna a krížnou strelou okolo Martíneza k vzdialenejšej žrdi vyrovnáva.
 
45+4
Striedanie v tíme Saudská Arábia:
z ihriska odchádza Salman Al-Faraj, prichádza Nawaf Al Abed.
 
35
Lionel Messi poslal kolmicu za obranu, Lautaro Martínez si znova vychutnal brankára a dostal loptu do siete. Opäť bol nachytaný v postavení mimo hry. Kvôli tomuto dôvodu nebol Argentíne uznaný už tretí gól.
 
28
Situáciu ešte preveroval systém VAR a gól neplatí. Lautaro Martínez nabiehal z veľmi tesného ofsajdu.
 
27
Argentína dala gól. Rodrigo de Paul vymyslel skvelú prihrávku za obranu, nabehol si na ňu Lautaro Martínez a prehodil vybiehajúceho gólmana Muhammada Al-Owaisa, lenže gól pred tesný ofsajd neplatí.
 
23
Lionel Messi dostal loptu za obranu, razom šiel sám na kasu a gólmana si skúsene vychutnal, ale gól pre ofsajd neplatí.
 
10
Argentína dala gól!
LIONEL MESSI penaltu bez problémov premenil, loptu poslal po trávniku po svojej ľavej ruke, Muhammad Al-Owais si vybral opačný smer. Skvelý štart stretnutia pre juhoamerického šampióna.
 
9
Leandro Paredes faulovaný bol pri snahe hlavičkovať z predošlého rohového kopu a nasleduje penalta pre Argentínu!
 
8
Ešte pred zahratím priameho kopu hlavný arbiter prerušil hru a ide sa pozrieť na záznam cez VAR, pretože podľa všetkého fauloval Saud Abdulhamid Leandra Paredesa.
 
2
Lautaro Martínez posunul loptu v šestnástke na Lionela Messiho, ten mohol pokusom k žrdi otvoriť skóre, lenže bravúrne zasiahol Muhammad Al-Owais.