koniec Villarreal CF – Real Madrid CF
1:1
(0:1)
Komentuje: Matej Kubove
 
90+3
Žltú kartu dostáva Toni Kroos (Real Madrid CF).
 
90+2
Takefusa Kubo mohol rozhodnúť zápas proti materskému tímu. Ocitol sa sám s loptou na rohu päťky a Courtoisa aj prekonal, avšak výborne postavený Raphaël Varane zakončenie do bránky nepustil.
 
90+1
Žltú kartu dostáva Yeremi Pino (Villarreal CF).
 
89
Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Moisés Gómez, prichádza Takefusa Kubo.
 
88
Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Mario Gaspar, prichádza Rubén Peña.
 
85
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Mariano Díaz, prichádza Marco Asensio.
 
82
Luka Modrić prišiel o loptu, okamžite ju dostal do šestnástky Gerard Moreno. V poslednej chvíli pred strelou tohto útočníka predviedol skvelý defenzívny zákrok Raphaël Varane.
 
77
Villarreal dal gól!
GERARD MORENO upratal loptu z bieleho bodu k žrdi. Thibaut Courtois síce trafil stranu, no nedokázal guľatý nezmysel zastaviť na ceste do siete.
 
76
Samuel Chukwueze si nabehol do pokutového územia súpera, kde dostal presnú prihrávku. Thibaut Courtois ho poslal k zemi, bude to penalta pre domácich!
 
70
Pervis Estupiñán potiahol loptu po ľavom krídle k šestnástke, prihral pod seba a na hranici šestnástky bol úplne voľný Dani Parejo. Ten však v ideálnej pozícii netrafil ani len bránku Realu Madrid.
 
69
Dani Parejo centroval z priameho kopu. Thibaut Courtois loptu podbehol, k strele sa dostal Vicente Iborra, avšak dobre postavený Ferland Mendy ju zrazil do bezpečia, nepustil na bránku.
 
68
Žltú kartu dostáva Nacho Fernández (Real Madrid CF).
 
65
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Martin Ödegaard, prichádza Isco.
 
64
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Vinícius Júnior.
 
61
Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Alfonso Pedraza, prichádza Pervis Estupiñán.
Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Carlos Bacca, prichádza Samuel Chukwueze.
Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Manu Trigueros, prichádza Yeremi Pino.
 
57
Toni Kroos spravil veľkú chybu v rozohrávke. Gerard Moreno bol razom sám vo veľkej šanci, krížnym pokusom tesne minul vzdialenejšiu žrď.
 
32
Toni Kroos poslal fantastickú loptu za obranu Villarrealu, kde si nabehol Dani Carvajal a sprava sa dostal do pokutového územia. Chcel prihrať Marianovi pred prázdnu bránku, včas ho dohral Alfonso Pedraza, a tak Carvajal namiesto centru zakončil do bočnej siete. Aj tak to bola šanca.
 
21
Dani Parejo bol úplne sám na hranici päťky, kde aj dostal center z pravého krídla. Bývalý hráč Realu Madrid hlavičkoval tesne nad brvno bránky Courtoisa.
 
4
Gól platí! Mariano síce v ofsajde bol, lenže to bolo v situácii ešte pred samotným gólom, kedy sa navyše ani nedostal k lopte. Pri samotnom centri, po ktorom skóroval, o ofsajd nešlo.
 
2
Real Madrid dal gól!
MARIANO dostal pas do pokutového územia od Carvajala a rybičkou cez obrancu Maria Gaspara hlavou usmernil loptu za Asenja.