koniec SC Freiburg – Hertha BSC
2:1
(0:0)
Komentuje: Filip Sabo
 
90+4
Hostia mohli v samom závere vyrovnať! Posledný center do vápna našiel úplne osamoteného Alexandra Essweina, ale ten hlavou z blízka poslal loptu mimo priestor brány! Trestuhodne odmietol byť hrdinom.
 
90+3
Striedanie v tíme SC Freiburg: z ihriska odchádza Vincenzo Grifo, prichádza Nico Schlotterbeck.
 
90
Hrať sa bude ešte tri minúty!
 
84
Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Marko Grujić, prichádza Matheus Cunha.
 
83
Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Marvin Plattenhardt, prichádza Alexander Esswein.
Striedanie v tíme SC Freiburg: z ihriska odchádza Gian-Luca Waldschmidt, prichádza Kwon Čang-hoon.
Striedanie v tíme SC Freiburg: z ihriska odchádza Robin Koch, prichádza Mike Frantz.
Striedanie v tíme SC Freiburg: z ihriska odchádza Nicolas Höfler, prichádza Janik Haberer.
 
79
Vincenzo Grifo vyslal tvrdú strelu a Rune Jarstein musel loptu vyraziť na rohový kop!
 
70
Freiburg dal gól! Gól strelil NILS PETERSEN.
Zlá rozohrávka brankára Herthy a Vladimír Darida nedostal najlepšiu loptu. V ťažkostiach o ňu prišiel a Nils Petersen nemal problém poslať loptu do siete!
 
66
Hertha dala gól! Gól strelil VEDAD IBIŠEVIĆ.
Loptu si na biely bod postavil Vedad Ibišević a poslal loptu po pravej brankárovej ruke. Rune Jarstein vystihol smer strely, ale lopta končí v sieti! A je vyrovnané!
 
64
Peter Pekarík zostáva v bolestiach na trávniku a po faule Robina Kocha budú hostia kopať pokutový kop! Po zmene strán sa na trávniku naozaj dejú veci!
 
62
Freiburg dal gól! Gól strelil VINCENZO GRIFO.
Domáci zaslúžene otvárajú skóre! Realizácie štandardnej situácie sa ujal Vincenzo Grifo a trafil to naozaj parádne! Aj keď neviem, či má brankár Rune Jarstein čisté svedomie, pretože túto situáciu trochu podcenil.
 
61
Striedanie v tíme SC Freiburg: z ihriska odchádza Roland Sallai, prichádza Nils Petersen.
 
52
Dodi Lukebakio strelil fantastický gól po rýchlom brejku, keď spoza šestnástky vymietol pavučiny v pravom hornom rohu. Po zhliadnutí videa však hlavný arbiter gól zrušil, pretože tomu predchádzal faul Vladimíra Daridu, ktorý dokonca dostal žltú kartu.
 
48
Výborná strela spoza šestnástky, ktorú dokázal Rune Jarstein zlikvidovať! Lopty sa však ešte zmocnil jeden z domácich a poslal ju pred bránu rovno na Rolanda Sallaia, ale maďarský reprezentant pätičkou skóre neotvoril.
 
38
Center z pravej strany a domáci Philipp Lienhart si dal takmer vlastný gól hlavou! Nasledovať bude rohový kop Herthy.
 
24
Za takýto slovník si hráč Herthy nič iné ako žltú kartu nezaslúžil. Jordan Torunarigha prvým potrestaným hráčom v dnešnom stretnutí.
 
22
Ďalšia gólová akcia domácich! Roland Sallai si fantasticky spracoval loptu vo vápne a tvrdo vystrelil! Jeho strelu ešte zrazil obranca Herthy a nasledovať bude rohový kop!
 
21
Prudký center do vápna a do vzduchu sa zavesil Robin Koch! Jeho hlavička tesne minula bránu!
 
14
Hertha mohla ísť do vedenia! Dodi Lukebakio si opäť zaslúži pochvalu. Potiahol loptu do šestnástky, kde pretlačil domáceho obrancu. Bol už trochu z uhlu, ale spätnou nahrávkou našiel spoluhráča a Vedad Ibišević mohol poslať loptu do siete! Zakončenie mu však znemožnil domáci obranca a zabránil takmer istému gólu.