koniec udalosti MS - individuálne preteky mužov, 20 km, Anterselva
Vítěz: M. Fourcade (FRA)
Komentuje: Denisa Józsová
 
Konečné pořadí po čtvrté střelbě:

1. Martin Fourcade (FRA) 40:29.1 (1)
2. Johannes Thingnes Bø (NOR) +38.0 (2)
3. Jakov Fak (SLO) +1:08.7 (1)
4. Dominik Landertinger (AUT) +1:26.1 (1)
5. Benjamin Weger (SUI) +2:09.7 (2)
6. Leif Nordgren (USA) +2:29.4 (0)
...
18. Ondřej Moravec (CZE) +3:48.0 (3)
25. Michal Krčmář (CZE) +4:09.8 (3)
67. Šimon Bartko (SVK) +7:26.8 (6)
72. Jakub Štvrtecký (CZE) +7:48.7 (6)
73. Martin Otčenáš (SVK) +7:51.7 (5)
77. Michal Šíma (SVK) +8:14.2 (5)
86. Michal Šlesingr (CZE) +9:50.7 (7)
 
4. Stř
Femling útočí na umístění v první desítce
 
4. Stř
Rastorgujevs si odstřelil medaili druhou stojkou
 
Cíl
Dojezd stříbrného Johannese
 
Cíl
Johannes Thingnes Bø si nakonec zlato odstřelil sám. Předvedl totiž dvě chyby, z toho jednu na poslední položce, takže v cíli je druhý, ztrácí rovných padesát sedm sekund.
 
4. Stř
Fourcade bude zlatý! Johannes Thingnes Bø na poslední položce jednou minul
 
4. Stř
Johannes Thingnes Bø nakonec předvedl jednu chybu, kdy mu střela ulétla hodně vysoko! Nyní je to ztráta třiceti osmi sekund. Martin Fourcade se stane světovým šampionem, letos bere první zlato! Skvělý výkon francouzského závodníka.
 
Cíl
Fourcade je první s velkým náskokem, prvenství však jisté nemá
 
Cíl
Martin Fourcade už je v cíli, kde se i přebírá vedení o velkou časovou nálož! Francouzský závodník ale bude muset čekal, výhru ještě jistou nemá! Johannes Thingnes Bø je totiž ještě na trati. Fourcade ale předvedl skvělý čas pod padesát minut!
 
Cíl
Fak velký náskok na Landertingera neudržel, bude bez medaile
 
4. Stř
Nordgren dlouho odkládal poslední ránu, ale vyplatilo se! Američan je prvním čistým střelcem
 
4. Stř
Leif Nordgren dlouho odkládal poslední ránu, což se mu vyplatilo! tento Američan jako první zastřílel naprosto čistě a jede o nejlepší výsledek kariéry, možná o desítku!
 
3. Stř
Johannes Thingnes Bø už má za sebou druhou ležku a rozhodně ještě zabojuje o světový titul! Je z toho čistá položka a čtvrté místo!
 
4. Stř
Fourcade minul poslední ránou! Jak odpoví Johannes?
 
4. Stř
Martin Fourcade předvedl devatenáct parádních ran, ale s tou poslední zase chvilku čekal. To se mu nevyplatilo, jelikož touto střelou o dost minul!
 
Cíl
Landertinger se vymáčkl ze všech sil. Bude to stačít na stupně vítězů?
 
4. Stř
Fak vybílil druhou stojku a útočí na medaili!
 
4. Stř
Jakov Fak dlouho odkládal poslední ránu, takže za celý závod má jen jednu trestnou minutu! Po poslední položce Slovinec vede!
 
4. Stř
Starší z bratrů si odstřelil medaili poslední střelbou
 
2. Stř
Johannes Thingnes Bø si druhou položkou polepšil
 
2. Stř
Johannes Thingnes Bø má za sebou první stojku v tomto závodě, kterou zastřílel čistě! S jednou trestnou minutu se řadí na druhé místo a ztrácí 35,4 vteřin!
 
3. Stř
Martin Fourcade zatím parádně střílí, i na třetí položce neudělal ani jednu chybu. Francouzský závodník naprosto jasně vede po třetí střelbě! Fourcade je nyní favoritem na zlato.
 
4. Stř
Dominik Landertinger hodně dlouho piloval poslední střelu, ale nakonec ji nevypiloval! Tento Rakušan přesto za celý závod zapsal jen jednu trestnou minutu a jede o skvělý výsledek.
 
3. Stř
Ondřej Moravec má za sebou druhou ležku v tomto závodě. Ta byla znovu za nula a český reprezentant může pomýšlet na dobré umístění.
 
1. Stř
Johannes Thingnes Bø předvedl krásné čtyři rány, i když jedna byla kalibrová. Ta poslední se však do terče nevešla, jedna trestná minuta!
 
2. Stř
Martin Fourcade zastřílel čistě a bude vést o hodně! Je to tak, vede téměř o padesát dva sekund! Je podstatně rychlejší než Landertinger.
 
3. Stř
Alexandr Loginov předvedl znovu chybu na střelnici, už jsou to pro něj dohromady dvě trestné minuty. Dominik Landertinger je nadále čistý! Rakušan si jede pro velmi dobrý výsledek.
 
2. Stř
Ondřej Moravec předvedl rychlou položku, avšak nakonec předvedl jednu chybu! Přesto je český reprezentant na třetí místě, zatím.
 
Start
Johannes Thingnes Bø je na trati!
 
1. Stř
Vedoucí muž SP, Martin Fourcade, zastřílel čistě.
 
1. Stř
Martin Fourcade sice není nejrychlejší střelec, ale důležité je, že zastřílel čistě! Francouz se řadí na druhé místo a ztrácí necelých pět sekund!
 
1. Stř
Čistá první střelba Ondřeje Moravce.
 
1. Stř
Ondřej Moravec už má za sebou taktéž první položku vleže! Parádní práce na ležce, kterou má český reprezentant za nula, skvěle!
 
Start
Martin Fourcade je na trati!
 
1. Stř
Jakub Štvrtecký již má za sebou první ležku! Chvilku rány přece jen piloval, jenže nakonec tam byla poslední ranou chyba! Český reprezentant navíc dlouhou strávil na koberci, to bude velká ztráta, kterou český reprezentant nabral už brzy.
 
Start
Ondřej Moravec už je také na trati!
 
Start
Jakub Štvrtecký je na trati!