koniec Slovensko – Švajčiarsko
2:5
(0:0, 0:3, 2:2)
Komentuje: Ivan Harčár
 
59:00
Švajčiarsko dalo gól!
Helvéti chceli poslať puk do stredného pásma. Tomu ale pomohol šťastný odraz a dokotúľal sa až do našej siete. Ani Marek Ďaloga ho už nestihol zastaviť. Autorom gólu je PIUS SUTER. Bez asistencie.
 
56:58
Švajčiarsko dalo gól!
RAPHAEL PRASSL ostal pred našou bránou nikým nepovšimnutý a zasúva puk za Košarišťana. Asistencia: Tyler Moy.
 
56:25
Slovensko dalo gól! ANDREJ KUDRNA dostal puk do jazdy. Natlačil sa medzi dvoch brániacich súperových hráčov a nechytateľne zavesil. Asistencia: Marek Hrivík.
 
55:56
Slovensko dalo gól! Matúš Sukeľ si urobil priestor a prihrával Rosandičovi. Ten mu vracal puk, no hráč Sparty ho nezasiahol a FILIP KRIVOŠÍK úspešne dorážal. Asistencie: Mislav Rosandič a Matúš Sukeľ.
 
37:19
Švajčiarsko dalo gól!
Je to nešťastné, ale gól platí. TYLER MOY mal dostatok času na vymyslenie zakončenia. Zvolil blafák a bol úspešný. Asistencie: Andrea Glauser a Samuel Kreis.
 
35:53
Švajčiarsko dalo gól!
ALESSIO BERTAGGIA mieril presne z neprehľadnej situácie. Puk si však našiel cestu do našej siete popri ľavej žrdi. Chybu však vyprodukoval Rosandič. Asistencie: Luca Hischier a Andrea Glauser.
 
30:38
Švajčiarsko dalo gól!
Jednoduchá akcia Helvétov. JASON FUCHS si nakorčuľoval na skvelú prihrávku Fazziniho a prudkým švihom pod hornú žŕdku nedal šancu Košarišťanovi. Asistencia: Luca Fazzini.