koniec FC Barcelona – SK Slavia Praha
0:0
(0:0)
Komentuje: Michal Sadlek
 
To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.
 
Držanie lopty: 60 % : 40 %.
Strely na bránu: 6:0.
Strely mimo: 4:3.
Rohy: 6:9.
Ofsajdy: 3:4.
Fauly: 10:17.
 
I v druhom polčase pokračoval dej z prvého dejstva. Domáci mali územnú prevahu, cez dobre fungujúcu obranu Slavie sa ale presadzovali veľmi ťažko. Ak sa im to i podarilo, tak ich príležitosť zlikvidoval skvelými zákrokmi brankár Slavie Ondřej Kolář alebo mali, ako v prípade Messiho strely do brvna v prvom polčase, i smolu. Hostia však rozhodne nezaparkovali autobus pred svojou bránou, naopak hrali aj veľmi aktívne dopredu a i oni si dokázali vytvoriť niekoľko nádejných situácií, ktoré však neboli až tak výrazné ako v prípade domácich. Barcelona tak za veľkého piskotu z tribún nedokázala streliť Pražanom ani jeden gól a Slavia sa domov vráti s prekvapivým bodom, ktorý ju drží v hre minimálne o tretie miesto.
 
90+4
Koniec zápasu.
 
90+3
Žltú kartu za zdržiavanie hry pri odkope od svojej brány dostáva Ondřej Kolář (SK Slavia Praha).
 
90+2
Messi vysunul na ľavej strane do šestnástky Rakitića, ktorého strieľanú prihrávku nedokázal na zadnej tyči v páde zasiahnuť dobiehajúci Arturo Vidal. Vzrušenie napokon bolo zbytočné, Rakitićovi bol odmávaný ofsajd.
 
90+1
De Jong sa prekľučkoval zo stredu poľa k šestnástke Slavie cez trojicu protihráčov, tam však po obrannom zásahu jedného z obrancov nedokázal presne prihrať. Loptu bude odkopávať od svojej brány Kolář.
 
90
Nadstavený čas sú tri minúty.
 
89
Lenglet hlavou posunul loptu dozadu na Piquého veľmi slabo a k hraciemu predmetu sa takmer dostal rozbehnutý Hušbauer. Ten sa k lopte nepretlačil len vďaka obrannému zákroku Lengleta.
 
88
Souček loptu získal a jeho prihrávku na spoluhráča zastavil v strede poľa rukou Rakitić.
 
87
Po tejto krátkej prestávke pokračuje útok Barcelony. Robertov center z pravej strany bol privysoký pre všetkých nabiehajúcich hráčov v šestnástke a domáci musia začínať zase z opačnej strany.
 
86
Hostia napokon po faule Piquého na Hušbauera loptu získali. Kúdela ju okamžite nakopol na rozbehnutého Coufala, ten ale vybiehal z ofsajdovej pozície.
 
85
Domáci sa postupne dostávajú do čoraz väčšieho tlaku. Posledné minúty sa odohrávajú takmer výhradne na polovici Slavie, domáci sa ale napriek prevahe v držaní lopty ešte nedostali do nebezpečnejšej streleckej pozície.
 
84
Žltú kartu za držanie Messiho dostáva Ondřej Kúdela (SK Slavia Praha).
 
83
Bořil vo vlastnej šestnástke netrafil loptu a dostal sa k nej Arturo Vidal. Ten ju vrátil dozadu a po prihrávke na ľavú stranu pálil vysoko nad bránu Slavie Rakitić.
 
82
Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Lukáš Masopust, prichádza Lukáš Provod.
 
82
Žltú kartu za držanie rozbehnutého Semeda dostáva Josef Hušbauer (SK Slavia Praha).
 
81
Souček i Piqué sú našťastie v poriadku a obaja pokračujú v zápase. Loptu do hry vráti odkopom od svojej brány gólman Barcelony ter Stegen.
 
80
Znovu však štandardka Slavie nič nebezpečného nepriniesla. Souček sa pri nábehu na center zrazil hlavou s Piquém a obaja hráči musi byť ošetrení.
 
79
Kolář výkopom na pravú stranu našiel úplne presne Coufala, ktorého center sprava zrazil na rohový kop Semedo.