koniec FC Barcelona – SK Slavia Praha
0:0
(0:0)
Komentuje: Michal Sadlek
 
90+3
Žltú kartu za zdržiavanie hry pri odkope od svojej brány dostáva Ondřej Kolář (SK Slavia Praha).
 
90+2
90+2. Ivan Rakitić (BAR)
 
90+2
Messi vysunul na ľavej strane do šestnástky Rakitića, ktorého strieľanú prihrávku nedokázal na zadnej tyči v páde zasiahnuť dobiehajúci Arturo Vidal. Vzrušenie napokon bolo zbytočné, Rakitićovi bol odmávaný ofsajd.
 
84
Žltú kartu za držanie Messiho dostáva Ondřej Kúdela (SK Slavia Praha).
 
82
Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Lukáš Masopust, prichádza Lukáš Provod.
 
82
Žltú kartu za držanie rozbehnutého Semeda dostáva Josef Hušbauer (SK Slavia Praha).
 
77
77. Ondřej Kolář (SLA)
 
77
I tento center z rohu však domáca obrana vyriešila a domáci otočili hru. Fati prihrávkou z ľavej strany ideálne našiel za obrancami Slavie nabiehajúceho Messiho, ktorého strelu zblízka zákrokom zápasu zlikvidoval brankár Kolář.
 
68
Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Ivan Rakitić.
 
65
Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ousmane Dembèlé, prichádza Anssumane Fati.
 
63
Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Nicolae Stanciu, prichádza Josef Hušbauer.
 
59
59. Arturo Vidal (BAR)
 
59
Ani gól Barcelony neplatí! De Jongovu prihrávku za obranu si otočkou posunul za obrancu Slavie Messi a prihrávkou pred prázdnu bránu potom posunul loptu Arturovi Vidalovi. Ten ju bez problémov dorazil do brány. Po konzultácii s videoasistentom ale gól kvôli tesnému ofsajdu Messiho neplatí, pokračuje sa tak za stavu 0:0!
 
57
Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Ibrahim Benjamin Traoré, prichádza Stanislav Tecl.
 
55
55. Ondřej Kolář (SLA)
 
55
Dembèlé oblúčikom za slávistickou obranu vysunul do nábehu rozbehnutého Roberta, ktorého zakončenie z prvej vyrazil brankár Kolář. Odrazenú loptu potom odkopol zo svojej šestnástky Kúdela.
 
49
49. Lionel Messi (BAR)
 
49
Messi vystrelil z priameho kopu tesne nad bránu Slavie.
 
48
Žltú kartu za podrazenie zozadu dostáva Nicolae Stanciu (SK Slavia Praha). Barcelona bude mať priamy kop zo skvelej streleckej pozície.
 
46
Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Jordi Alba, prichádza Sergi Roberto.
 
45+1
45+1. Jan Bořil (SLA)
 
45+1
Slavia strelila gól, ten ale neplatí! Krásnu kombináciu Slavie na jeden dotyk pri šestnástke Barcelony zakončil Stanciu, ktorého strelu zrazil obranca domácich k Bořilovi. Jeho prvú hlavičku ešte brankár ter Stegen vyrazil, lopta sa ale odrazila k obrancovi pražského klubu, ktorý ju dorazil do brány. Bořil sa chvíľu radoval, potom si ale všimol zdvihnutú zástavku čiarového rozhodcu a ofsajdový verdikt potvrdil i VAR.
 
43
Žltú kartu za držanie prenikajúceho protihráča v strede poľa dostáva Sergio Busquets (FC Barcelona).
 
43
43. Ondřej Kolář (SLA)
 
43
43. Ondřej Kolář (SLA)
 
43
Po centri z rohu sa pretlačil na prednej tyči k hlavičke Piqué, jeho pokus však vyrazil ďalším skvelým zákrokom brankár Kolář.
 
43
Arturo Vidal v rýchlom protiútoku Barcelony vysunul prihrávkou doľava Messiho, ktorého strelu k vzdialenejšej tyči vyrazil brankár Kolář.
 
35
35. Lionel Messi (BAR)
 
35
Slavia zaútočila, loptu ale stratila a Messi v rýchlom protiútoku prešprintoval Frydrycha. Loptu si potom potiahol na os ihriska a spoza šestnástky v obkľúčení medzi trojicou obrancov Slavie trafil brvno Kolářovej brány.
 
32
Žltú kartu za potiahnutie Olayinku zozadu k zemi dostáva Nélson Semedo (FC Barcelona).
 
27
27. Nicolae Stanciu (SLA)
 
27
Olayinka prenikol dopredu po ľavom krídle a prihrávkou do druhej vlny našiel Stanciuho. Ten mieril pod brvno, trafil však do hlavy pred ním bežiaceho Masopusta a od neho sa lopta odrazila mimo brány Barcelony.
 
22
22. Lionel Messi (BAR)
 
22
Lionel Messi i z tejto pozície zakončoval, strelu letiacu k bližšej tyči však vyrazil gólman Kolář na rohový kop. Messiho center od rohovej zástavky, ktorý sa krútil smerom do brány, potom Kolář rovno chytil.
 
21
Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Semeda dostáva Peter Olayinka (SK Slavia Praha). Barcelona bude mať priamy kop z pravej strany, z tesnej blízkosti pokutového územia.
 
14
Prvú žltú kartu za stiahnutie Olayinku k zemi dostáva Gerard Piqué (FC Barcelona). Piqué vynechá ďalší zápas Ligy majstrov kvôli trestu za žlté karty.
 
12
12. Ondřej Kolář (SLA)
 
12
Center Stanciuho od rohovej zástavky bez problémov chytil pripravený brankár ter Stegen. Ten rozohral akciu, na konci ktorej bola skvelá prieniková prihrávka na Semeda, ktorý z pravej strany vletel do pokutového územia Slavie. Jeho zakončenie k bližšej tyči vyrazil ľavou nohou brankár Kolář.
 
6
6. Petr Ševčík (SLA)
 
6
Ševčík sa po prihrávke Součka dostal na pravej strane za obranu Barcelony, jeho tečovanú prihrávku však pri svojej tyči zastavil ter Stegen a Lenglet potom loptu získal na kopačky domácich.