koniec PAOK Solún – ŠK Slovan Bratislava
3:2
(0:1)
Komentuje: Ivan Harčár
 
87
PAOK dal gól! Pomerne šťastný gól domácich. DIMITRIOS GIANNOULIS skúsil strelu a lopte do siete pomohol aj odraz od pravej tyčky Greifovej brány. Bez asistencie.
 
61
Slovan dal gól!
Hostia udreli veľmi nečakane. Holmanovi sa podarilo vydolovať roh, ktorý slávi úspech. Božikov vo vnútri šestnástky poslal vzdušnú prihrávku na VERNONA DE MARCA a jeho bombu zastavila až sieť domácej brány. Asistencia: Vasil Božikov.
 
50
PAOK dal gól! Domáci tréner Ferreira mal šťastnú ruku pri striedaní, pretože sa do streleckej listiny zapísal KAROL SWIDERSKI, ktorý loptu poslal pod brvno a na ihrisku je len päť minút! Asistencia: Rodrigo.
 
49
PAOK dal gól! Nedáš – dostaneš. Šporar mohol zabezpečiť vedenie o dva góly, ale proti nemu zahrala konštrukcia brány. Solún sa teší z vyrovnania. DIMITRIOS LIMNIOS sa s loptou nemaznal a napálil ju do slovanistickej brány. Asistencia: Dimitris Giannoulis.
 
38
Slovan dal gól!
Futbal vie byť niekedy krutý a nevyspytateľný. Solún od samého úvodu búši do súpera, no je to on, kto otvára skóre. Rabiu vypichol súperovi loptu a posunul ju na JURIJA MEDVĚDEVA, ktorý asi z 25m skúsil strelu pravačkou. Lopta sa zatrepotala v pravom hornom rohu solúnskej brány. Asistencia: Ibrahim Rabiu.