koniec AFC Ajax – PAOK Solún
3:2
(1:1)
Komentuje: Michal Sadlek
 
90+5
Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Dimitris Limnios (PAOK Solún).
 
90+5
Žltú kartu za nešportové správanie dostáva José Ángel Crespo (PAOK Solún).
 
90+4
Žltú kartu za nešportové správanie dostáva brankár André Onana (AFC Ajax).
 
90+4
90+4. Diego BISESWAR (SOL) - 3:2
 
90+4
PAOK dal gól!
Tak ešte nás čaká dramatický záver! DIEGO BISESWAR si potiahol loptu z ľavej strany do šestnástky domácich a nádhernou strelou zakrútil loptu presne k vzdialenejšej tyči.
 
90+3
El Kaddouri trafil strelou zo strednej vzdialenosti spojnicu brány Ajaxu!
 
89
Striedanie v tíme AFC Ajax: z ihriska odchádza Donny van de Beek, prichádza Dani de Wit.
 
89
Ziyech zachytil rozohrávku hostí a prihral do šestnástky Huntelaarovi. Ten sa ešte snažil prelobovať brankára Paschalakisa, loptu ale poslal mimo jeho bránu.
 
85
85. Dušan TADIĆ (AJA) - 3:1
 
85
Ajax Amsterdam dal gól!
Ajax je už veľmi blízko postupu! Paschalakis skočil tentokrát do pravej strany, DUŠAN TADIĆ ale kopol penaltu k ľavej tyči a nedal brankárovi PAOK-u žiadnu šancu.
 
85
Žltú kartu dostáva Léo Matos (PAOK Solún).
 
83
83. Penaltový zákrok
 
83
Hneď dvojica brániacich hráčov hostí (Crespo a Léo Matos) stiahla k zemi dvojicu Huntelaar – Tagliafico, ktorá si nabiehala na center z rohu. Tretia penalta pre Ajax v dnešnom zápase!
 
82
Striedanie v tíme PAOK Solún: z ihriska odchádza Anderson Esiti, prichádza Josip Mišić.
 
79
Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Diego Biseswar (PAOK Solún).
 
79
79. Nicolás TAGLIAFICO (AJA) - 2:1
 
79
Ajax Amsterdam dal gól!
Domáci sa dočkali odmeny za svoju aktivitu! Ziyechov center doletel presne na hlavu NICOLÁSA TAGLIAFICA, ktorý využil pošmyknutie Léa Matosa a hlavou poslal loptu presne k pravej tyči Paschalakisovej brány.
 
78
Striedanie v tíme AFC Ajax: z ihriska odchádza David Neres, prichádza Klaas Jan Huntelaar.
 
76
76. Dušan Tadić
 
76
Mazraoui našiel nabiehajúceho Tagliafica, ktorý z ľavej strany ešte v páde posunul loptu pred bránu na Tadića. Srb sa pretlačil k lopte, po jemnom teči brankára hostí ale hrací predmet končí mimo.
 
71
Striedanie v tíme PAOK Solún: z ihriska odchádza Léo Jabá, prichádza Dimitris Limnios.
 
68
Ziyech oblúčikom z priameho kopu našiel Martineza, ktorého znovu vychytal výborným zákrokom gólman Solúna Paschalakis.
 
66
Rozohrávka štandardky sa domácim vôbec nevydarila, následne sa ale k lopte v pravom rohu pokutového územia hostí dostal Ziyech, ktorého strelu po zemi k bližšej tyči musel vyraziť znovu výborným zákrokom zrejme muž zápasu Alexandros Paschalakis.
 
65
Žltú kartu za podrazenie Neresa dostáva Dimitris Giannoulis (PAOK Solún). Priamy kop pre Ajax.
 
63
Striedanie v tíme PAOK Solún: z ihriska odchádza Dimitris Pelkas, prichádza Karol Świderski.
 
61
Van de Beek predĺžil hlavou nákop za seba, kde loptu netrafil jeden z obrancov Solúna. Neres sa potom dostal ku guľatému nezmyslu, poslal ho ale z voleja tesne mimo Paschalakisovu bránu.
 
61
Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Biseswara dostáva Sergino Dest (AFC Ajax).
 
55
Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Alexandros Paschalakis (PAOK Solún).
 
53
Biseswar nebezpečne centroval z ľavej strany do bránkoviska domácich na Pelkasa, ktorému chýbal snáď jeden krok na to, aby loptu poslal do domácej brány...
 
50
Žltú kartu za podrazenie Tadića pred vlastnou šestnástkou dostáva Omar El Kaddouri (PAOK Solún). Priamy kop pre Ajax zo zaujímavej streleckej pozície.
 
49
Veltmanova hlavička po rohovom kope vypadla brankárovi PAOK-u priamo k Tagliaficovi, ktorý loptu asi meter pred odkrytou bránou netrafil. Hrací predmet na druhý pokus Paschalakis skrotil.
 
48
48. Nebezpečný Ziyechov center
 
48
Ziyechov center letiaci mimo sa zrazu nebezpečne zakútil smerom do brány hostí a Paschalakis, ktorý už na tento center vybehol, ho na poslednú chvíľu vyrazil.
 
46
Striedanie v tíme AFC Ajax: z ihriska odchádza Răzvan Marin, prichádza Sergino Dest.
 
43
43. Dušan TADIĆ (AJA) - 1:1
 
43
Ajax Amsterdam dal gól!
Tentokrát to už DUŠANOVI TADIĆOVI vyšlo a z penalty vyrovnáva! Brankár Paschalakis skočil znovu do ľavej strany, Tadić si ale ho tentokrát vychutnal panenkovskou strelou do stredu brány.
 
41
41. Biseswarova hra rukou
 
41
Blindovu prihrávku na van de Beeka zastavil vo vlastnej šestnástke rukou Biseswar. Druhá penalta pre Ajax v prvom polčase!
 
37
Ďalšia krásna akcia Ajaxu! Tadić prihrávkou na ľavú stranu vysunul do šestnástky Tagliafica, ktorý i na zemi dokázal zakončiť k pravej tyči. Paschalakis znovu výborným zákrokom podržal hostí.
 
32
32. Dušan Tadić (AJA)
 
32
Dušan Tadić kopol penaltu po zemi do ľavej strany, jeho úmysel ale prečítal brankár Paschalakis, ktorý loptu vyrazil. Hlavný rozhodca si ale nevšimol, že Paschalakis nebol v momentu kopu ani jednou nohou na bránkovej čiare.
 
30
Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Dimitris Pelkas (PAOK Solún).
 
30
30. Penaltový zákrok
 
30
Po centri z pravej strany sa lopta dostala k úplne voľnému Tadićovi, ktorého strelu vyrazil brankár Paschalakis. Loptu chcel potom doraziť hlavou do odkrytej brány Neres, toho ale zozadu sotil na zem jeden z obrancov PAOK-u. Penalta pre Ajax!
 
26
Žltú kartu za ostrý sklz do nohy Léa Jabu dostáva Lisandro Martinez (AFC Ajax).
 
23
23. Diego BISESWAR (SOL) - 0:1
 
23
PAOK dal gól!
Šok pre domácich, hostia otvárajú skóre! Center z pravej strany odvrátila obrana domácich na hranicu pokutového územia k trestuhodne voľnému DIEGOVI BISESWAROVI, ktorý špicom poslal loptu presne k pravej tyči Onanovej brány.
 
21
Pelkas s Léo Jabom ho rozohrali len na krátko a na konci teto akcie strieľal Pelkas spoza šestnástky. Lopta tesne pred brankárom Onanom skočila, strelu k svojej ľavej tyči ale dokázal vyraziť.
 
12
12. Donny van de Beek (AJA)
 
12
Ziyech nádhernou kolmicou vysunul za obranu hostí van de Beeka, ktorého znovu vychytal včas vybiehajúci brankár gréckeho tímu Paschalakis.
 
7
Van de Beek nasadil jasličky Fernandovi Varelovi a prenikol z ľavej strany do pokutového územia, dobre ale zasiahol brankár Paschalakis, ktorý proti nemu vybehol a loptu vyrazil za bránkovú čiaru na roh.