koniec Česko – Švajčiarsko
5:4
(1:1, 3:1, 1:2)
Komentuje: Matej Kubove
 
58:32
Česko dalo gól!
JAN RUTTA zakončil z červenej čiary a poslal puk do prázdnej brány. Švajčiarsko teda s určitosťou neopustí štvrté miesto a odtiaľ postúpi do štvrťfinále.
 
56:18
Švajčiarsko dalo gól!
NINO NIEDERREITER strieľa gól v prvom zápase na MS. Nico Hischier potiahol puk z vlastného pásma, Roman Josi po otočke ešte nezakončil, avšak útočník Caroliny pretlačil puk za Bartošáka.
 
41:47
Švajčiarsko dalo gól!
Lino Martschini vyhral buly v útočnom pásme, Yannick Weber prihral pred bránu a TRISTAN SCHERWEY trafil presne k žrdi. Patrik Bartošák nedokázal zasiahnuť.
 
28:27
Česko dalo gól!
Po chybe v rozohrávke Švajčiarov prišla prihrávka pred bránu, kde bol úplne voľný DOMINIK KUBALÍK, ktorý trafil povedľa Mayerov betón k žrdi.
 
26:49
Švajčiarsko dalo gól!
Strela od modrej čiary prešla vedľa brány Bartošáka, avšak puk sa dostal pred ňu a TRISTAN SCHERWEY trafil od brvna za čiaru. Rýchla odpoveď Švajčiarov.
 
26:20
Česko dalo gól!
MICHAEL FROLÍK sa dostal do samostatného nájazdu. Naznačil blafák a krásne poslal puk medzi betóny Reta Berru.
 
20:38
Česko dalo gól!
Po tom, ako si rozhodcovia pozreli video a podebatovali s videorozhodcom gól platí, takže DOMINIK SIMON sa zapisuje na streleckú listinu a Česi otáčajú skóre.
 
12:21
Česko dalo gól!
JAKUB VORÁČEK bol na konci rýchlej akcie svojho tímu. Sprava poslal prihrávku pred bránu Jan Kovář a kapitán Čechov trafil ponad Berru k žrdi.
 
02:13
Švajčiarsko dalo gól!
Lino Martschini našiel prihrávkou spoza brány medzi kruhmi obrancu LUKASA FRICKA, ktorý trafil z prvej povedľa lapačky Bartošáka k žrdi.