koniec Nemecko – Slovensko
3:2
(0:0, 1:2, 2:0)
Komentuje: Viktor Kalinács
 
53:38
Ladislav Nagy pri mantineli tvrdo zbúral mladého Moritza Seidera. Obranca, ktorý ešte len čaká na svoj draft v NHL musí odísť z ihriska s podporou spoluhráča a lekárov. Košický útočník odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za vrazenie na mantinel. Asistent kapitána slovenského výberu navyše dostáva aj osobný 10-minútový trest.
 
44:25
Yasin Ehliz s držaním Krištofa, ktorý to na vlastnej modrej spravil dobre i nebezpečne zároveň. Vďaka jeho nebojácnosti získavame presilovku.
 
33:15
Po ďalšom z množstva icingov je tu vylúčenie Patrika Kocha, ktorý pálil z otočky, trafil však pri tom hlavu Hagera. Je z toho nebezpečná hra s vysokou hokejkou. V tvári Nemca sa objavila krv, je to teda 2+2.
 
28:24
Vylúčenie v tíme Nemecko (Korbinian Holzer – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
 
28:24
Bravúrny Libor Hudáček, ktorý sa nevzdal, predbehol súpera, dal si to na blafák a bol podrazený! Presilovka Slovenska o dvoch mužov bude mať dlhé trvanie. Na trestnú lavicu odišiel Moritz Müller.
 
28:01
Moritz Seider a jeho jasné držanie. Dve minúty pre nemeckého mladíka.

Reklamná prestávka.
 
10:52
Skvelý Adam Liška, ktorý sa prebíjal do útočnej tretiny, keď ho v tej strednej nedovolene bránil Benedikt Schopper. Dve minúty pre nemeckého obrancu.
 
03:13
V strednom pásme došlo k viacerým pádom. Hlavný rozhodca posiela na trestnú lavicu Mariána Studeniča za podrazenie. Dve minúty.