koniec V. Kužmová – B. Haddadová Maiaová
2:0
(6:3, 6:3)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
Viktória Kužmová získava pre Slovensko druhý bod! Po prvom hracom dni tak Slovensko vyhráva nad Brazíliou 2:0 a už zajtra môže Dominika Cibulková v súboji tímových jednotiek a pri svojej rozlúčke spečatiť našu účasť v II. svetovej skupine!
 
6:3
GEM, SET, ZÁPAS Viktória Kužmová! Aj naša tímová dvojka napokon zvládla svoje stretnutie, aj keď sa víťazstvo nerodilo až tak ľahko ako sa zdá. Druhý set ovládla Viky rovnakým pomerom 6:3 a tak nedovolila brazílskej jednotke získať žiadny set.
 
A-40
Štvrtý mečbal pre slovenskú tenistku!
 
40-40
Viky odvracia gembal súperky a tak vo veľmi dlhom geme pokračuje ďalej.
 
A-40
Tretí mečbal pre Viktóriu Kužmovú!
 
A-40
Nevynútená chyba z rakety brazílskej jednotky, druhý mečbal pre slovenskú reprezentantku!
 
A-40
Mečbal pre Viktóriu Kužmovú!
 
5:3
Ten už je využitý! Toto trocha brazílska tenistka pokazila, ale to nič nemení na tom, že Viktória Kužmová vyhráva v druhom sete 5:3 a jej súperka tak musí podávať na udržanie sa v tomto zápase!
 
40-A
Máme tu tretí fiftín v rade pre brazílsku tenistku, ktorá tak získava druhý brejkbal v tomto zápase!
 
4:3
Beatriz Haddadová Maiaová hneď ten prvý aj využíva a tak znižuje stav v druhom sete na 4:3! Stále je tak lepšie na tom Viky Kužmová, ktorá ešte nestratila svoje podanie.
 
4:2
Viktória Kužmová odvrátila brejkbal a potom potvrdila brejk! Slovenská tenistka sa tak vysporiadala s veľmi náročnou situáciou a vyhráva v druhom sete 4:2!
 
30-40
Nuž, veľmi dlhý úder ďaleko za základnú čiaru prináša brejkbal pre brazílsku tenistku!
 
3:2
Situácia sa zopakovala! Viktória Kužmová tak veľkým štýlom končí tento gem a berie prvé podanie súperky v druhom sete. Slovenská tímová dvojka tak v tejto sade hry vyhráva 3:2 a čaká ju servis na potvrdenie brejku!
 
40-15
Dve šance na brejk pre slovenskú tenistku po presnom returne!
 
2:2
Presný forhend našej tenistky, ktorým teda ukončila tento gem a vyrovnáva stav druhého setu na 2:2! Zatiaľ teda čakáme na prvý brejk tohto dejstva.
 
1:2
Ten Beatriz Haddadová Maiaová využíva priamym bodom z podania a tak vyhráva v druhom sete 2:1!
 
40-30
Prvý brejkbal v druhom sete pre slovenskú tenistku!
 
1:1
Esom ukončila Viktória Kužmová tento gem. Slovenská tímová dvojka sa teda poriadne natrápila pri úvodnom podaní druhého setu, ktoré však napokon zvládla a vyrovnáva na 1:1!
 
0:1
Ten brazílska tenistka aj využíva, keď Viky napálila loptičku len do pásky a tak Beatriz Haddadová Maiaová vyhráva v druhom sete 1:0!
 
6:3
Viky potom musela cez druhý servis, ktorý jej našťastie vyšiel a tak ukončuje prvý set pomerom 6:3! Naša tímová dvojka zapojila hlavne úspešné prvé podanie a prakticky nepustila súperku do ničoho, zobrala jej podanie a to napokon rozhodlo o osude prvého setu. Uvidíme, čo nám o malú chvíľu ponúkne druhý set.
 
40-30
Eso našej reprezentantky a tak tu máme setbal!
 
5:3
Loptička v aute z rakety našej tenistky, takže Beatriz Haddadová Maiaová znižuje na 3:5 v prvom sete a tak sa ešte udržala v prvej sade hry. Viktória Kužmová však bude podávať na víťazstvo v prvom sete!
 
5:2
Esom na záver a hlavne čistou hrou potvrdila Viktória Kužmová získaný brejk a vyhráva tak v prvom sete už 5:2! Beatriz Haddadová Maiaová tak ide podávať na udržanie sa v prvom sete.
 
4:2
Beatriz Haddadová Maiaová sa previnila dvojchybou a tak tu máme prvý brejk tohto zápasu, ktorý ide v prospech našej reprezentantky! Viktória Kužmová teda vyhráva v prvom sete 4:2!
 
40-0
Nevynútená chyba podávajúcej hráčky a tak Viktória Kužmová získava tri brejkbaly!
 
3:2
Esom zakončila slovenská tenistka tento gem, takže takisto zaznamenáva čistú hru a vyhráva v prvom sete 3:2!
 
2:2
Presný forhend na čiaru od brazílskej tenistky, ktorá si tak na svoje konto môže pripísať čistú hru a vyrovnáva stav prvého setu na 2:2!
 
2:1
Aut z rakety Haddadovej Maiaovej, takže slovenská tenistka si udržala aj svoj druhý servis a vyhráva v prvom sete 2:1!
 
1:1
Máme tu vôbec prvé eso dnešného hracieho dňa! Postarala sa oň Beatriz Haddadová Maiaová a tak vyrovnáva stav v prvom sete na 1:1!
 
1:0
Viktória Kužmová však už tretí pokus využíva a presným forhendom po čiare sa ujíma vedenia 1:0 v prvom sete!
 
Dominika Cibulková vybojovala pre Slovensko prvý bod a tak sa v súboji s Brazíliou ujímame vedenia 1:0!