koniec Portugalsko – Srbsko
1:1
(1:1)
Komentuje: Matej Kubove
 
90+5
Bernardo Silva sa dostal k odrazenej lopte pred malým vápnom, v stopercentnej šanci tesne minul bránu, no len za pomoci teču súpera. Po rohovom kope hlavičkoval z prvej žrde Pepe o niekoľko milimetrov vedľa.
 
90+1
Z hranice šestnástky poslal veľmi nebezpečnú strelu Raphaël Guerreiro, ktorý sa vysunul dopredu. Bránu minul asi o necelého pol metra.
 
87
Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Adem Ljajić, prichádza Sergej Milinković-Savić.
 
86
Žltú kartu dostáva Dušan Tadić (Srbsko).
 
85
Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Rafa Silva, prichádza Gonçalo Guedes.
 
79
Žltú kartu dostáva Uroš Spajić (Srbsko).
 
77
Žltú kartu dostáva Filip Mladenović (Srbsko).
 
74
Portugalsko malo zahrávať pokutový kop, pretože André Silva hlavičkoval do obrancu pred sebou. Nikola Milenković zahral rukou, no nakoniec sa rozhodnutie arbitra zmenilo.
 
72
Po centri sprava nastala pred bránou Srbska veľká skrumáž, nápadne sa podobala na tú hokejovú. Nakoniec odkopol loptu Antonio Rukavina.
 
70
André Silva vymyslel geniálnu prihrávku na zadnú žrď, kde bol voľný William Carvalho. Ten keby prihral pod seba, tak dvojica spoluhráčov je sama pred Dmitrovičom, no záložník loptu nasmeroval nad bránu.
 
69
Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Darko Lazović, prichádza Andrija Živković.
 
58
Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Dyego Sousa, prichádza André Silva.
 
45+2
Žltú kartu dostáva Pepe (Portugalsko).
 
44
Hostia sa pokúsili o rýchly protiútok. Center zľava síce v malom vápne nezakončil Aleksandar Mitrović, ale odrazenú loptu si našiel pred päťkou Dušan Tadić a povedľa Pepeho mieril iba tesne nad.
 
42
42. Ricardo Pereira (POR) - 1:1
 
42
Portugalsko dalo gól!
Tak to bola neskutočná raketa! DANILO PEREIRA si potiahol loptu pred šestnástku, kde dostal akurátny priestor. Jeho nádherná rana sa od brvna dostala za čiaru. Marko Dmitrović bez šance.
 
30
Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Cristiano Ronaldo, prichádza Pizzi.
 
21
Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Mijat Gaćinović, prichádza Nemanja Radonjić.
 
15
Rafa Silva mal obrovskú šancu, pretože po prihrávke pred päťku zakončoval absolútne osamotený, avšak Marko Dmitrović predviedol úžasný reflexívny zákrok.
 
9
Marko Dmitrović s dôležitým zákrokom, veľmi dobre z diaľky k žrdi to vyskúšal Cristiano Ronaldo. Jeho jedovku musel srbský gólman vyraziť na roh.
 
7
7. Dušan Tadić (SRB) - 0:1
 
7
Srbsko dalo gól!
DUŠAN TADIČ s kapitánskou páskou zobral zodpovednosť na seba a nemýlil sa. Poslal to po svojej ľavej ruke, Rui Patrício išiel na opačnú .
 
6
6.
 
6
Srbsko sa snaží upokojiť hru v strede ihriska a prvýkrát sa posunúť k vápnu. To sa nakoniec podarilo skvele, pretože fantastická lopta za obranu si našla adresáta. Aleksandar Mitrović vo veľkej šanci prehodil Patrícia, ktorý ho poslal na zem, spred bránkovej čiary odkopol Raphaël Guerreiro. Bude to penalta pre Srbsko!
 
4
4. William Carvalho (POR)
 
4
Veľmi dobrý center sprava spadol na malé vápno, kde hostia loptu neodkopli, iba zastavili, takže z hranice päťky zakončoval za pomoci teču vedľa William Carvalho. Inak by z tejto obrovskej šance bol gól.