koniec HC 05 iClinic Banská Bystrica – HC 07 WPC Koliba Detva
4:0
(1:0, 2:0, 1:0)
Komentuje: Matej Kubove
 
53:11
Mário Lunter sa dostal do veľkej šance, avšak jeho pokus o backhandový blafák skončil na výbornom Petríkovi, ktorý bude aj napriek vyradeniu hrdinom pri historickom úspechu Detvy.
 
48:49
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Frederik Fekiač – 2 min., držanie).
 
47:18
Banská Bystrica dala gól!
Protiútok domácich končí štvrtým zásahom a zdá sa, že tento je už definitívnym klincom do rakvy Detvy. Mário Lunter našiel pri bráne TOMÁŠA ZIGA a ten strieľa svoj piaty gól v play-off.
 
47:05
Patril Lamper mohol byť dvojgóloví, pretože odrazený puk si ho našiel pri bráne súpera, kde ale medzi tri žrde nezakončil.
 
46:18
Biro poslal hroznú prihrávku pred vlastnú bránu, Martin Ďaloga mal razom obrovskú možnosť, no zoči-voči Williamsovi neuspel.
 
38:53
Andrej Šťastný mal puk na hokejke, sám pred Petríkom ho ale nezdvihol a vo veľkej šanci trafil iba betóna detvianskeho brankára.
 
36:28
Banská Bystrica dala gól!
Domáci sa dostávajú do trojgólového vedenia a to dokonca v oslabení, kedy MICHAL KABÁČ vystrelil, Petrík puk neudržal a PATRIK LAMPER ho dorazil do siete.
 
35:01
Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Dávid Šoltés.
 
30:54
Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Tomáš Zigo – 2 min., faul lakťom).
 
28:51
Tomáš Török si na útočnej modrej čiare sklepol vysokú prihrávku, jeho strela švihom letela nad bránu, kde jej pomohol aj Stephon Williams.
 
24:43
Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Vladimír Mihalik – 2 min., nedovolené bránenie).
 
23:17
Banská Bystrica dala gól!
Mário Lunter si priam fantasticky prehodil puk pred bránou súpera cez posledného obrancu, ešte ho posunul a úplne voľný TOMÁŠ ZIGO trafil blízka krásne pod brvno.
 
19:03
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ben Betker – 2 min., držanie).
 
19:03
Češík získal puk v strednom pásme, posunul ho v prečíslení dvoch proti jednému na Matouška, ktorého prudkí strela Petríkovi vypadla. Češík bol faulovaný, a tak nedorazil.
 
18:37
Zigo poslal veľmi peknú prihrávku na Mária Luntera pred bránu Petríka. Krídelník prvej formácie bol takmer dvojbodý, no jeho blafák Petrík vystihol.
 
16:34
Tomáš Matoušek sa dostal k odrazenému puku pred bránou hostí, úplne osamotený si puk ešte spracoval a poslal len do Petríka.
 
12:30
Banská Bystrica dala gól!
Tomáš Zigo síce vo vlastnej tretine prišiel o puk, avšak okamžite ho získal a MÁRIO LUNTER našliapol zľava až pred bránu súpera. Zoči-voči Petríkovi trafil presne medzi betóny.
 
08:35
Síce s problémami, ale predsa len sa Detva dostala do útočného pásma. Spomedzi kruhov strieľal do Williamsa Viktor Fekiač.