koniec KRC Genk – SK Slavia Praha
1:4
(1:1)
Komentuje: Michal Sadlek
 
90
90. Junya Ito (GNK)
 
90
Pozuelo našiel kolmou prihrávkou Ita, ktorý prešprintoval Bořila a sám pred Kolářom dokázal slávistického brankára prelobovať. Jeho lob skončil na spojnici brány Slavie, od ktorej sa lopta odrazila späť do hry.
 
87
Žltú kartu dostáva Mick Van Buren (SK Slavia Praha), ktorý fauloval protihráča asi meter pred rozhodcom. Van Buren tak ani neskúša protestovať.
 
83
Zmrhal skvelým presingom získal loptu pre Krála, ktorý neváhal a vystrelil na bránu Genku. Pokus mladého záložníka Slavie len tesne minul Jackersovu bránu.
 
82
Žltú kartu za podrazenie protihráča dostáva Vladimír Coufal (SK Slavia Praha).
 
75
Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Milan Škoda, prichádza Mick Van Buren.
 
69
69. Milan Škoda (SLA) - 1:4
 
69
Tím Slavia práve strelil gól!

Snový polčas Slavie! Stoch nacentroval z rohového kopu úplne presne na MILANA ŠKODU, ktorého nechala obrana Genku úplne voľného, a ten nádhernou hlavičkou do ľavého horného rohu nedal Jackersovi žiadnu šancu.
 
65
Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Lukáš Masopust, prichádza Peter Olayinka.
 
64
64. Milan Škoda (SLA) - 1:3
 
64
Tím Slavia práve strelil gól!

Slavia už je blízko k postupu! Stoch poslal krásny center na prednú tyč na Součka, ktorého pokus vyrazil skvelým zákrokom striedajúci brankár Jackers. Loptu ale vyrazil len k MILANOVI ŠKODOVI, ktorý ju zblízka hlavou dorazil do odkrytej brány.
 
63
Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Ibrahim Benjamin Traoré, prichádza Miroslav Stoch.
 
58
Striedanie v tíme KRC Genk: z ihriska odchádza Danny Vuković, prichádza Nordin Jackers.
 
56
Striedanie v tíme KRC Genk: z ihriska odchádza Casper De Norre, prichádza Jere Uronen.
 
53
53. Ibrahim Benjamin Traoré (SLA) - 1:2
 
53
Tím Slavia práve strelil gól!

Slavia otáča zápas! Zmrhalov center už takmer chytil domáci brankár Vuković, do ktorého ale vletel Dewaest. Lopta mu tak vypadla priamo pred dobiehajúceho IBRAHIMA BENJAMINA TRAORÉHO, ktorý už nemal problém loptu doraziť do odkrytej brány.
 
51
Žltú kartu dostáva Milan Škoda (SK Slavia Praha), ktorý bol príliš aktívny pri presingu a sklzom podrazil domáceho brankára Vukovića. Ten je teraz v opatere lekárov a za autovou čiarou sa už rozcvičuje náhradný brankár Jackers.
 
45
Žltú kartu dostáva Dries Wouters (KRC Genk), ktorý doslova skosil k zemi Traorého. Domáci hráč ani neskúša protestovať, prísnejší rozhodca by mu totiž asi hneď ukázal červenú.
 
41
Žltú kartu za podkopnutie prenikajúceho Malinovského dostáva Ibrahim Benjamin Traoré (SK Slavia Praha).
 
40
Prvú žltú kartu zápasu dostal za podrazenie Samattu Ondřej Kúdela (SK Slavia Praha).
 
29
Striedanie v tíme KRC Genk: z ihriska odchádza Bryan Heynen, prichádza Dries Wouters.
 
23
23. Vladimír Coufal (SLA) - 1:1
 
23
Tím Slavia práve strelil gól!

Je vyrovnané! Zmrhal dobre nacentroval z pravej strany a brankár Vuković jeho center len jemne tečoval, lopta tak prešla zaňho k VLADIMÍROVI COUFALOVI. Ten už nemal problém zblízka poslať hlavou loptu do prázdnej domácej brány.
 
12
Hneď mohla prísť odpoveď hostí. Souček našiel skvelým centrom úplne voľného Zmrhala, ktorý namieril hlavou k ľavej tyči brány Genku. Vuković ale výborne zasiahol a hlavičku chytil.
 
10
10. Leandro Trossard (GNK) - 1:0
 
10
Genk dal gól!

Obrovská chyba brankára hostí znamená gól v sieti Slavie! Kolář najprv dobre vybehol pred Samattu, ktorý si nabiehal na nákop Lucumiho, a loptu pred ním zastavil. Lopty sa ale rýchlo nezbavil odkopom, naopak nepochopiteľne ju len posunul pred seba k LEANDROVI TROSSARDOVI, ktorý ho jednoducho obišiel a poslal loptu do prázdnej brány Slavie.