koniec KRC Genk – SK Slavia Praha
1:4
(1:1)
Komentuje: Michal Sadlek
 
69
Tím Slavia práve strelil gól!

Snový polčas Slavie! Stoch nacentroval z rohového kopu úplne presne na MILANA ŠKODU, ktorého nechala obrana Genku úplne voľného, a ten nádhernou hlavičkou do ľavého horného rohu nedal Jackersovi žiadnu šancu.
 
64
Tím Slavia práve strelil gól!

Slavia už je blízko k postupu! Stoch poslal krásny center na prednú tyč na Součka, ktorého pokus vyrazil skvelým zákrokom striedajúci brankár Jackers. Loptu ale vyrazil len k MILANOVI ŠKODOVI, ktorý ju zblízka hlavou dorazil do odkrytej brány.
 
53
Tím Slavia práve strelil gól!

Slavia otáča zápas! Zmrhalov center už takmer chytil domáci brankár Vuković, do ktorého ale vletel Dewaest. Lopta mu tak vypadla priamo pred dobiehajúceho IBRAHIMA BENJAMINA TRAORÉHO, ktorý už nemal problém loptu doraziť do odkrytej brány.
 
23
Tím Slavia práve strelil gól!

Je vyrovnané! Zmrhal dobre nacentroval z pravej strany a brankár Vuković jeho center len jemne tečoval, lopta tak prešla zaňho k VLADIMÍROVI COUFALOVI. Ten už nemal problém zblízka poslať hlavou loptu do prázdnej domácej brány.
 
10
Genk dal gól!

Obrovská chyba brankára hostí znamená gól v sieti Slavie! Kolář najprv dobre vybehol pred Samattu, ktorý si nabiehal na nákop Lucumiho, a loptu pred ním zastavil. Lopty sa ale rýchlo nezbavil odkopom, naopak nepochopiteľne ju len posunul pred seba k LEANDROVI TROSSARDOVI, ktorý ho jednoducho obišiel a poslal loptu do prázdnej brány Slavie.