koniec Francúzsko – Chorvátsko
4:2
(2:1)
Komentuje: Miroslav Revaj
 
69
Chorvátsko dalo gól!

Hrubá chyba francúzskeho brankára Lloris! Ten dostal od svojich spoluhráčov malú domov, prebral si loptu a snažil sa ju rozohrať na svojich spoluhráčov, ale MARIA MANDŽUKIĆE predviedol úspešný vysoké napádanie, kapitánovi francúzskej reprezentácie sa nevydarila kľučka a Mandžukić sa tak konečne trafil do správnej brány, čím znížil stav zápasu na 2:4 z pohľadu Chorvátska!
 
65
Francúzsko dalo gól!

Vychádzajúca hviezda svetového futbalu KYLIAN MBAPPÉ zrejme rozhoduje o zisku titulu majstra sveta pre Francúzsko! Les Bleus čelilo veľkému tlaku súpera, ale opäť sa reprezentantom Francúzska podarilo založiť rýchly protiútok, pred pokutovým územím sa k lopte dostal spomínaný Mbappé a presnou strelou prekonáva Subašića, ktorému toto stretnutie vôbec nevychádza, aj keď za góly nemôže. Francúzsko vyhráva nad Chorvátskom 4:1!
 
59
Francúzsko dalo gól!

Les Bleus sa približuje k zisku titulu majstra sveta! Chorvátsko bolo teraz aktívnejšie, kombinovalo na súperovej polovici, ale došlo k strate lopty a sledovali sme rýchly brejk Francúzska. Pred pokutovým územím sa k lopte dostal PAUL POGBA a ten aj so šťastím svojou strelou prekonal Subašić, Francúzsko vyhráva nad Chorvátskom 3:1!
 
38
Francúzsko dalo gól!

Les Bleus sa vracia späť do vedenia o jeden gól! Veľkú zodpovednosť na svoje plecia zobral tradičný exekútor pokutových kopov ANTOINE GRIEZMANN, ktorý s veľkým prehľadom ľavou nohou posiela Francúzsko do vedenia 2:1!
 
28
Chorvátsko dalo gól!

Obrovský výbuch radosti na chorvátskej strane! Aj v tomto prípade bol exekútorom priameho kopu Modrić, ktorý odcentroval na vzdialenejšiu tyč. Následne sa lopta dostala do stredu pokutového územia, kde Vida dostal loptu na kopačku IVANA PERIŠIĆA a ten vyrovnáva stav finálového zápasu na 1:1!
 
19
Francúzsko dalo gól!

Je tu otvárací gól finálového stretnutia! Prichádza prakticky z prvej vážnejšej situácie, keď sa realizácie priameho kopu chopil Griezmann, ktorý úspešne odcentroval do pokutového územia Chorvátska. Lopta smerovala na hlavu Varaneho, ale nešťastím vlastným gólom sa prezentuje MARIO MANDŽUKIĆ, ktorý hlavou poslal loptu za vlastného brankára a tak Francúzsko vyhráva vo finálovom zápase nad Chorvátskom 1:0!