koniec FK Budućnost Podgorica – AS Trenčín
0:2
(0:2)
Komentuje: Filip Sabo
 
90+4
Gól v hodine dvanástej mal na kopačke Djurišič, keď sa krásne uvoľnil, ale z hranice vápna nenamieril presne! Ak by teraz skóroval, tak by výsledok ešte mohol zamiešať karty v odvete!
 
90+2
Žltú kartu dostáva Mirković (FK Budućnost Podgorica).
Žltú kartu dostáva Julien (AS Trenčín).
 
90
Hrať sa bude ešte štyri minúty nad rámec hracieho času!
 
88
Striedanie v tíme FK Budućnost Podgorica: z ihriska odchádza Mijić, prichádza Bakić.
 
86
Žltú kartu dostáva Zubairu (AS Trenčín).
 
83
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Azango, prichádza van Arnhem.
 
82
Žltú kartu dostáva Adžić (FK Budućnost Podgorica).
 
77
Striedanie v tíme FK Budućnost Podgorica: z ihriska odchádza Sekulic, prichádza Perović.
 
68
Strely celkovo 6 – 11!
 
64
64.
 
64
Loptu si postavil Čatakovič a poriadne natiahol brankára Mijatoviča! Tento pokus len tesne minul bránu a hosťujúci hráč nám opäť predviedol svoju skvelú kopaciu techniku!
 
61
Krásna prihrávka medzi stopérov Trenčína a domáci hráč mohol ísť sám na bránu! Loptu mu trochu ušla a bol zahnaný do rohu, ale snažil sa ju vrátiť späť do šestnástky. Dobrý sklz predviedol Lawrence a odpratal loptu za postrannú čiaru!
 
59
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Mance, prichádza Umeh.
 
56
Držanie lopty 41% – 59%!
 
51
Lopta letí na zadnú žrď, kde ju jeden z domácich vrátil naspäť pred brankára. Obrovské zmätky a odkop sa Trenčanom darí azda až na tretíkrát!
 
48
48.
 
48
Striedanie v tíme FK Budućnost Podgorica: z ihriska odchádza Vukčević, prichádza Roganović.
 
47
Hostia vstúpili do druhého dejstva veľmi aktívne a Trenčín má problémy. Stačilo pár centimetrov a mohlo byť znížené! Fantastickú strelu vyslal spoza šestnástky Ivanovič, ale lopta opečiatkovala iba konštrukciu brány!
 
45+1
45+1.
 
45+1
Domáci predsa len mohli znížiť! V samom závere sa dostal do výbornej šance Ivanovič, ale perfektnú prihrávku z ľavej strany nedokázal poslať do priestoru brány! Igor Šemrinec mu zmenšil strelecký uhol a lopta nakoniec skončila nad bránou!
 
45
Turecký rozhodca pridáva k prvej časti hry dve minúty!
 
42
Strely na bránu 1 – 4!
 
40
Žltú kartu dostáva Ivanović (FK Budućnost Podgorica).
 
36
Ďalší skvelý zákrok Šemrinca! Obrana Trenčína zaspala a sám na bránu sa rútil Sekulič. Vyslal tvrdú strelu pravačkou, ale brankár hostí predviedol perfektný zákrok nohou!
 
33
Hostia už mohli vyhrávať vyšším rozdielom. Mance unikol po ľavej strane a z blízka napálil loptu len do brankára. Ten včasným vybehnutím zabránil jasnému gólu. Uvidíme rohový kop Trenčína.
 
30
30. Mance (TRE) - 0:2
 
30
Trenčín dal gól!
Gól strelil MANCE.
Rýchly druhý presný zásah hostí! Trenčín zostal v tlaku na súperovej polovici. Perfektný prienik do šestnástky predviedol po pravej strane Yem a pokúsil sa aj zakončiť. Jeho strelu ešte dokázal brankár Mijatovič zneškodniť, ale na dorážku Manceho z blízka bol bezmocný!
 
27
27. Čataković (TRE) - 0:1
 
27
Trenčín dal gól!
Gól strelil ČATAKOVIĆ.
Máme tu prvý gól stretnutia a bol naozaj výstavný. Loptu dostal na svoje kopačky Čataković, ktorý vyskúšal šťastie a vymietol šibenicu domácej brány! Tak toto bol naozaj výstavný kúsok a Trenčín sa dostáva do vedenia!
 
25
Obrovská príležitosť domácich! Nedorozumenie pri odkope a k lopte sa dostal Vukčevič. Ocitol sa sám v šestnástke pred brankárom, ale lopta v sieti nekončí. Jeho tvrdý pokus zrazil tesne vedľa brány jeden z brániacich hráčov a nasledovať bude rohový kop.
 
24
Fauly 6 – 7!
 
22
Žltú kartu dostáva Vukčević (FK Budućnost Podgorica).
 
19
Žltú kartu dostáva Yem (AS Trenčín).
 
18
18.
 
17
Krásny únik po pravej strane predviedol Sleegers a už sa rútil sám na brankára. Prichádza tvrdá strela, ale Mijatovič svoj tím podržal! Tak toto bola prvá vážnejšia šanca v zápase a Trenčín mohol otvoriť skóre. Nasledovať bude rohový kop.
 
14
Držanie lopty 40% – 60%!