koniec Rusko – Egypt
3:1
(0:0)
Komentuje: Miroslav Kováčik
 
88
88. Alexandr Samedov (RUS)
 
86
Posledné striedanie dnešného stretnutia. Za potlesku domácich fanúšikov odchádza z ihriska Jurij Žirkov, ktorý takisto patrí medzi reprezentačných veteránov. V závere ho nahradí Fjodor Kudrjašov.
 
84
Striedajúci Fjodor Smolov by sa určite rád zapísal do streleckej listiny, ale po svojom nedovolenom zákroku si štatistiky vylepšil akurát tak o kartový trest. V závere zápasu si tak bude musieť dávať pozor.
 
82
Egyptský tréner posiela na trávnik posledného čerstvého hráča. Je ním Kahraba, ktorý vymení Marvána Muhsínu. Ten bol dnes celkom aktívny, ale nepodarilo sa mu zapísať sa do listiny strelcov.
 
79
Ruský tréner druhýkrát v dnešnom zápase strieda. Odchádza zatiaľ strelec posledného gólu domácej reprezentácie Arťom Dzjuba. Na jeho miesto prichádza ďalší elitný strelec Fjodor Smolov.
 
74
Prvýkrát v zápase strieda aj ruský tréner Stanislav Čerčesov. Pre dnešok má odpracované Denis Čeryšev, ktorý strelil zatiaľ rozdielový gól. Na jeho miesto prichádza Daler Kuzjajev.
 
73
73. Mohamed Salah (EGY) - 3:1
 
73
Egypt dal gól! Exekútorom pokutového kopu bol MOHAMED SALAH. Jeden z najlepších útočníkov sveta pred zahraním penalty symbolicky pobozkal loptu a následne ju nekompromisne nasmeroval pod brvno ruskej brány. Igor Akinfejev nemal šancu.
 
72
72. Mohamed Salah (EGY)
 
72
Pokutový kop pre Egypt! Mohamed Salah spadol po kontakte s Romanom Zobninom na hranici šestnástky. Hlavný rozhodca najskôr ukázal na priamy kop, ale po krátkej konzultácii s videorozhodcami ukazuje na biely bod.
 
68
Predošlé zakončenie Trézégueta bol tým posledným, o čo sa dnes egyptský futbalista postaral. Približne 25 minút pred koncom smeruje na lavičku náhradníkov a miesto prenecháva Ramadánovi Sobhimu.
 
67
67. Trézéguet (EGY)
 
67
Mohamed Salah predviedol peknú útočnú akciu. Presnou prihrávkou našiel na hranici šestnástky Trézégueta, ale jeho prízemná strela skončila tesne vedľa ľavej žrde. Igor Akinfejev je tak naďalej bez zákroku.
 
64
Hosťujúci tréner reaguje na nepriaznivé skóre striedaním. Futbalista londýnskeho Arsenalu Mohamed Elneny v dnešnom zápase končí a na jeho miesto prichádza ofenzívne ladený Amr Vardá.
 
62
62. Arťom Dzjuba (RUS) - 3:0
 
62
Rusko dalo gól!
Je rozhodnuté! Domáci futbalisti v priebehu necelých sedemnástich minút rozložili zástupcu afrického kontinentu na súčiastky. Po dlhom nákope Iľju Kutepova sa ARŤOM DZJUBA presadil cez dvoch hráčov a následne zakončil akciu nekompromisnou strelou k ľavej žrdi.
 
59
59. Denis Čeryšev (RUS) - 2:0
 
59
Rusko dalo gól!
Domáca reprezentácia práve spravila veľký krok k postupu do osemfinále majstrovstiev sveta. Rusi predviedli peknú akciu po pravej strane. Alexandr Samedov posunul loptu na Mária Fernandesa. Ten našiel pred bránou DENISA ČERYŠEVA, ktorý z tesnej blízkosti namieril medzi nohy Mohameda El-Shenawyho.
 
57
Po rohovom kope to v ruskej šestnástke horelo, ale napokon z toho vyrovnanie nebolo. O niekoľko sekúnd neskôr Trézéguet fauloval zozadu Sergeja Ignaševiča a ako prvý v dnešnom dueli dostáva kartový trest.
 
47
47. Ahmad Fasí (RUS) - 1:0
 
47
Rusko dalo gól!
Obrovská smola pre hostí. Mohamed El-Shenawy vyboxoval center z pravej strany do bezpečia. Následne strieľal spoza šestnástky Roman Zobnin a brániaci AHMAD FASÍ si strelil nešťastný vlastný gól. Pri snahe ubrániť Arťoma Dzjubu nasmeroval loptu presne k ľavej žrdi.
 
42
42. Mohamed Salah (EGY)
 
42
Teraz sa dostal do náznaku šance Mohamed Salah. Marván Muhsín mu šikovne prepustil loptu, ale útočník FC Liverpool sa nedokázal dostať cez dobre pozične brániaceho Jurija Žirkova. Zakončoval z otočky, ale nepresne.
 
34
Teraz mali domáci futbalisti šťastie. Marván Muhsín predĺžil za seba center Muhammada Abdala Šáfího z ľavej strany. Na zadnú žrď si veľmi dobre nabehol Mohamed Salah, ale zrejme gólovú radosť mu zobral Jurij Žirkov.
 
19
19. Denis Čeryšev (RUS)
 
16
16. Trézéguet (EGY)
 
16
Rusi teraz neboli najistejší v rozohrávke, a takmer za to pykali. Trézéguet dostal veľa priestoru na ľavej strane, skúšal prekonať Igora Akinfejeva technickou strelou k ľavej žrdi, ale tesne minul bránu súpera.
 
6
6. Alexandr Golovin (RUS)