koniec Rusko – Egypt
3:1
(0:0)
Komentuje: Miroslav Kováčik
 
86
Posledné striedanie dnešného stretnutia. Za potlesku domácich fanúšikov odchádza z ihriska Jurij Žirkov, ktorý takisto patrí medzi reprezentačných veteránov. V závere ho nahradí Fjodor Kudrjašov.
 
82
Egyptský tréner posiela na trávnik posledného čerstvého hráča. Je ním Kahraba, ktorý vymení Marvána Muhsínu. Ten bol dnes celkom aktívny, ale nepodarilo sa mu zapísať sa do listiny strelcov.
 
79
Ruský tréner druhýkrát v dnešnom zápase strieda. Odchádza zatiaľ strelec posledného gólu domácej reprezentácie Arťom Dzjuba. Na jeho miesto prichádza ďalší elitný strelec Fjodor Smolov.
 
74
Prvýkrát v zápase strieda aj ruský tréner Stanislav Čerčesov. Pre dnešok má odpracované Denis Čeryšev, ktorý strelil zatiaľ rozdielový gól. Na jeho miesto prichádza Daler Kuzjajev.
 
68
Predošlé zakončenie Trézégueta bol tým posledným, o čo sa dnes egyptský futbalista postaral. Približne 25 minút pred koncom smeruje na lavičku náhradníkov a miesto prenecháva Ramadánovi Sobhimu.
 
64
Hosťujúci tréner reaguje na nepriaznivé skóre striedaním. Futbalista londýnskeho Arsenalu Mohamed Elneny v dnešnom zápase končí a na jeho miesto prichádza ofenzívne ladený Amr Vardá.