koniec Neftechimik Nižnekamsk – HC Slovan Bratislava
5:1
(1:0, 3:0, 1:1)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
50:37
50:37 Tomáš Hrnka (SBA) - 5:1
 
50:37
Slovan Bratislava dal gól! Belasí kozmeticky upravujú nepriaznivé skóre. TOMÁŠ HRNKA zostal v presilovke osamotený pred bránou súpera, vypálil príklepom bez prípravy a umiestnil puk presne k žrdi. Asistencie: Colby Genoway, Simon Després.
 
49:40
Presilovková príležitosť pre Slovan. V domácom tíme si odsedí dve trestné minúty za podrazenie Dan Sexton.
 
46:03
46:03 Nikita Filatov (NIZ) - 5:0
 
46:03
Nižnekamsk dal gól! Prvé vylúčenie hostí sa skončilo, no Juraj Mikúš bol na ľade iba chvíľu. Dan Sexton potom našiel úplne voľného NIKITU FILATOVA a ruský útočník z ostrého uhla prekonal Štěpánka.
 
45:35
Opäť je tu vylúčenie belasých, ktorí budú hrať iba v trojici. Dve minúty za hákovanie dostal Ryan Garbutt.
 
44:01
Ďalšie vylúčenie na strane hostí. Slovanisti zle striedali a budú pykať za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
 
40:49
Slovan Bratislava bude hrať v oslabení. Dve trestné minúty inkasoval Zach Boychuk za nedovolené bránenie v hre.
 
39:50
V úplnom závere druhého dejstva sa ocitol v samostatnom nájazde Iľja Arkalov, ktorého strela skončila na pozornom Jakubovi Štěpánkovi.
 
36:23
Jakub Štěpánek má plné ruky práce, valí sa na neho jeden útok za druhým. Tentoraz zakončoval spomedzi kruhov Pavel Kulikov, no v gólovej možnosti nenamieril presne.
 
34:58
Veľká príležitosť domácich. Marat Chajrullin dostal ideálnu prihrávku pred bránu od Dennisa Everberga, ale jeho strela z prvej smerovala tesne vedľa žŕdky.
 
32:20
Jakub Sedláček odviedol vynikajúci výkon v prvej tretine, ale v druhom dejstve doplatil na slabý dôraz svojich spoluhráčov a trikrát inkasoval. Preto prenechal miesto Jakubovi Štěpánkovi.
 
32:20
32:20 Alexander Avcin (NIZ) - 4:0
 
32:20
Nižnekamsk dal gól! Tomáš Voráček neúspešne strieľal od modrej čiary, keď trafil iba protihráča. Rafael Bikmullin to využil na rýchly brejk, posunul puk za seba ALEXANDRA AVCINA a ten namieril nekompromisne pod brvno.
 
30:32
30:32 Pavel Poriadin (NIZ) - 3:0
 
30:32
Nižnekamsk dal gól! Tentoraz už Jakub Sedláček nemal nárok. Alexander Bryncev nahadzoval puk od modrej čiary a PAVEL PORIADIN ho nechytateľne tečoval do siete. Asistencie: Alexander Bryncev, Pavel Kulikov.
 
30:10
Neftechimik Nižnekamsk zahodil obrovskú šancu na tretí gól. Damir Šaripzjanov prihral pred prázdnu bránu voľnému Pavlovi Kulikovovi, ale toho vynikajúcim zákrokom vychytal Jakub Sedláček.
 
27:42
Veľké šance Slovana v závere presilovky. Strela Ryana Garbutta spred brány bola zrazená nad brvno a následný nájazd Eliezera Šerbatova vyriešil Andrej Makarov.
 
25:42
Presilovková šanca pre Slovan. Dve trestné minúty za podrazenie dostal bývalý hráč belasých Žiga Jeglič.
 
24:43
24:43 Robin Hanzl (NIZ) - 2:0
 
24:43
Nižnekamsk dal gól! Domáci hokejisti predviedli krásnu kombináciu na jeden dotyk. Puk sa dostal cez Filatova a Sextona k voľnému ROBINOVI HANZLOVI, ktorý druhýkrát v zápase prekonal Sedláčka z tesnej blízkosti. Asistencie: Nikita Filatov, Dan Sexton.
 
16:09
Eduard Zankovec vyzval rozhodcov na preskúmanie videozáznamu. V akcii sú čiaroví arbitri, ktorí posudzujú prípadný ofsajd.
 
16:09
16:09 Robin Hanzl (NIZ) - 1:0
 
16:09
Nižnekamsk dal gól! Oleg Piganovič sa hneval sám na seba, že netrafil puk od modrej čiary, ale domáci sa potom vrátili do útočného pásma a skórovali. Úspešným blafákom do bekhendu sa presadili ROBIN HANZL. Asistencie: Nikita Filatov, Erik Gustafsson.
 
15:00
Martin Réway osvedčil svoj cit pre prihrávku, výborne našiel na pravom kruhu voľného Eliezera Šerbatova, ktorý švihom donútil Makarova k zákroku betónom.
 
05:37
05:37 Eliezer Šerbatov (SBA)
 
02:19
Slovan bude hrať dlho v oslabení o dvoch hráčov. Za vrazenie na mantinel si odsedí dve minúty Ryan Garbutt.
 
01:28
Nižnekamsk hrá v úvode veľmi dobre a vypracoval si prvú presilovku. Dve trestné minúty za krosček dostal Patrik Bačík.
 
00:17
Jakub Sedláček odštartoval zápas dôležitým zákrokom. Erik Gustafsson dostal puk medzi kruhy, vystrelil príklepom, ale iba do lapačky českého gólmana.