koniec po predl. Slovensko – Švédsko
3:4
(1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Komentuje: Lukáš Pancurák
 
64:19
Švédsko dalo gól!
Tak napokon to Švédi predsa len rozhodli vo svoj prospech. Škoda momentu, ktorý prišiel 41 sekúnd pred koncom. Pred bránkou boli dvaja súperi, puk si ale do siete zrazil Sekera. Každopádne, za strelca gólu je označený MIKA ZIBANEJAD. Asistencie: Rickard Rakell, John Klingberg.
 
46:54
Slovensko dalo gól! Gól, vyrovnávame na 3:3! Dostali sme sa do prečíslenia dvoch proti jednému, v ktorom zvolil Krištof skvelú prihrávku. LADISLAV NAGY mal už pred sebou prázdnu bránku. Asistencie: Michal Krištof, Michal Čajkovský.
 
36:40
Slovensko dalo gól!
Fantázia! Súperovi sme unikli počas vlastného oslabenia a strelili sme kontaktný gól! Na útočnej modrej sa stretol Nagy s Ďalogom, ktorý ešte puk spoluhráčovi prenechal. MAREK ĎALOGA sa tak mohol potešiť z gólu. Asistencia: Ladislav Nagy.
 
24:53
Švédsko dalo gól!
Žiaľ, nám to tam nepadlo, ale Švédom áno. Rybár sa presúval k vzdialenejšej žrdi, puk sa ešte snažil zastaviť svojou lapačkou. Nanešťastie sa mu to nepodarilo. Presne namieril JACOB DE LA ROSE. Asistencie: Mikael Wikstrand, Adrian Kempe.
 
18:06
Švédsko dalo gól!
Žiaľ, Švédi sa podľa očakávaní dostávajú do vedenia. Rybár nemal puk pod kontrolou, čo využil GUSTAV NYQUIST. Ten prepálil ležiaceho gólmana. Asistencie: Mikael Backlund, Erik Gustafsson.
 
15:15
Švédsko dalo gól!
Príliš dlho sme sa, žiaľ, netešili. Švédi sa dostali pred Rybára, kde to zahrali mimoriadne jednoducho. Prišla strela od modrej. Rybár nič nevidel, čo využil DENNIS EVERBERG. Asistencie: John Klingberg, Hampus Lindholm.
 
10:32
Slovensko dalo gól!
Gól, vyhrávame 1:0! Slováci sa presunuli pred Hellberga, kde to skúsili okamžitou strelou od modrej. TOMÁŠ JURČO ten puk ešte dobre tečoval, a tak prepadol do siete. Asistencie: Mário Grman, Michal Krištof.