koniec udalosti Ženy - Stíhacie preteky (10 km)
Laura Dahlmeierová (Nemecko)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
cieľ
Laura Dahlmeierová si v cieľovej rovinke užila ovácie s vlajkou v ruke. Za ňou sa však odohral dramatický finiš o striebro, ktorý napokon vyhrala Kuzminová.
 
8,9 km
Do konca stíhacích pretekov zostáva posledný kilometer. Dahlmeierová bez problémov drží svoju líderskú pozíciu, Na druhej priečke je stále Kuzminová s minimálnym náskokom pred Bescondovou.
 
4. str
Anastasia Kuzminová minula jeden terč, ale po absolvovaní trestného okruhu sa zaradila na druhú pozíciu so stratou 55 sekúnd. Hneď za ňou je však Francúzka Bescondová.
 
4. str
Laura Dahlmeierová bude zase zlatá. Nemka trafila všetkých päť terčov a beží si pre prvé miesto.
 
3. str
Kuzminová sa vďaka parádnemu behu naďalej drží na druhej pozícii. Jej strata je však až 37 sekúnd. S odstupom ďalších jedenástich sekúnd je tretia Češka Vítková.
 
3. str
Laura Dahlmeierová strieľala pomalšie, ale čisto. Anastasia Kuzminová naopak pálila rýchlejšie, no s dvoma chybami, takže bude strácať.
 
4,9 km
Anastasia Kuzminová v stúpaní po streľbe dobehla svoju nemeckú súperku a dostáva sa na čelo dnešných pretekov, kde má maličký náskok.
 
2. str
Poradie na prvých dvoch miestach zostáva rovnaké. Dahlmeierová má pred Kuzminovou náskok deviatich sekúnd. Tretia je prekvapujúco Irene Cadurischová.
 
2,9 km
Laura Dahlmeierová zostáva stále na prvej pozícii, ale nebeží najrýchlejšie. Nemka má pred druhou Kuzminovou náskok už len sedemnástich sekúnd. Hneď pri nej je Češka Vítková.
 
1. str
Bezchybná bola aj Anastasia Kuzminová. Slovenská biatlonistka sa posunula už na tretiu priečku za Dahlmeierovú a Vítkovú.