koniec udalosti SP - slalom žien, 2. kolo, Kranjska Gora
Mikaela Shiffrinová
Frida Hansdotterová
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
1
Američanka Mikaela Shiffrinová vstupovala do druhého kola s náskokom 1,47 sekundy. Slalomárska hviezda zase potvrdila svoju extratriedu a v cieli sa ocitla o 1,64 sekundy rýchlejšie ako Hansdotterová.
 
2
Frida Hansdotterová predviedla tradične bezchybnú jazdu. Švédka si ustrážila náskok pred Holdenerovou a dostáva sa na prvú pozíciu.
 
4
Petra Vlhová dokázala prekonať Schildovú. Dosiahla druhé najrýchlejšie druhé kolo a môže reálne pomýšľať na pódiové umiestnenie. Odstup prvých troch pretekárok je však veľký.
 
8
Bernadette Schildová potvrdila svoje kvality a zužitkovala komfortný náskok zo štartu. Rakúšanka prišla do cieľa s náskokom 1,73 sekundy. Dosiahla najlepšie druhé kolo.
 
16
Vo forme jazdiaca Estelle Alphandová uzavrela prvú pätnástku druhého kola. Švédka mala na štarte náskok jednej sekundy pred Mielzynskou a v cieli pridala ďalších 23 stotín. Preto je jasnou líderkou.
 
23
Erin Mielzynská je tradičnou účastníčkou druhých kôl. Kanaďanka postupne strácala zo svojho náskoku, ale v cieli je prvá. K dobru mala 28 stotín sekundy.