koniec udalosti SP - obrovský slalom žien, 2. kolo, Kranjska Gora
Víťazka: Mikaela Shiffrinová (USA)
2. Tessa Worleyová (FRA), 3. Sofia Goggiaová (ITA)
Komentuje: Viktor Kalinács
 
30
Až dvadsiaty prvý najlepší čas druhého kola od Shiffrinovej, reprezentantka USA ale bezpečne končí na prvom mieste! Náskok v cieli na Francúzku Worleyovú hovorí o 31 stotinách!
 
29
Tessa Worleyová z Francúzska mala na začiatku náskok takmer celej sekundy. Ten sa pomaličky navyšoval, nakoniec však predsa len klesol na úroveň šiestich desatín. Aj to však stačí na priebežnú prvú pozíciu!
 
28
Stephanie Brunnerová si celý čas držala viac-menej rovnaký odstup od Goggiovej, aby až cieľ rozhodol o tom, že Rakúšanka končí na tretej pozícii s odstupom piatich stotín. Frustrácia v tvári hovorí za všetko.
 
23
Dlho to vyzeralo tak, že Sofia Goggiaová stratila svoj minimálny náskok. Na cieľovej páske sa však strata Goggiaovej zmazala a Talianka mieri na prvú pozíciu s náskokom dvoch stotín!
 
22
Wendy Holdenerová sa do toho pustila naozaj nebojácne, na prvom medzičase získala na Hectorovú pol sekundy, potom sa už náskok Švajčiarky zmenšoval, napokon to však pohodlne stačilo na prvé miesto! Petra Vlhová sa tak posúva na bronzový stupienok.
 
20
Švédkam sa v Kranskej Gore darí. Sara Hectorová si berie prvé miesto po výbornom druhom "sektore" trate, kde na našu reprezentantku získala štyri desatiny sekundy.
 
17
Petra Vlhová to zvládla, mení sa priebežná líderka! Aj Slovenka strácala na medzičasoch, vyzeralo to už zle-nedobre, napokon sa na tom záverečnom Vlhová odtrhla a je aktuálne na prvom mieste s náskokom 42 stotín!
 
17
Na štarte už Petra Vlhová, držte palce!
 
10
Manuela Mölggová si dnes body do Svetového pohára nepripíše. Veľký risk sa nie vždy vyplatí, Talianka doplatila na rýchlu strednú pasáž trate. Mölggová závod nedokončila.
 
6
Katharina Liensbergerová predviedla zaujímavú jazdu. Na prvých dvoch medzičasoch šla pomalšie ako priebežná líderka, v tom záverečnom ale stiahla niečo cez jednu desatinu. Stačí to na druhé miesto so stratou 0,31 sekundy.
 
2
Švédka Estelle Alphandová to vzala z ostra, z 15 stotín na štarte urobila v cieli náskok sekundy a osemnástich stotín.