koniec Real Madrid CF – Borussia Dortmund
3:2
(2:1)
Komentuje: Patrik Žažo
 
81
Real Madrid dal gól! Roman Bürki napokon doplatil na neistý zákrok vo vzdušnom priestore. Loptu vyrazil len na kraj šestnástky, kde stál pripravený LUCAS VÁZQUEZ, ktorý trochu šťastnou strelou zrejme rozhoduje zápas.
 
48
Dortmund dal gól! PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG manévroval opäť na hranici ofsajdu a opäť mu to aj prešlo. Najskôr však nedokázal prekonať brankára Realu, ktorého si následne vychutnal nadýchaným oblúčikom.
 
43
Dortmund dal gól! Domáci trestuhodne stratili loptu pri vlastnej šestnástke a nedokázali si pokryť nabiehajúcich hráčov. PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG bol na hranici ofsajdu, čo postranný arbiter pustil. Jeho hlavičkové zakončenie zapadlo k pravej tyči.
 
13
Real Madrid dal gól! Domáci predviedli svoju typickú akciu po centrovanej lopte a spätnej prihrávke, na ktorej konci bol CRISTIANO RONALDO. Ten pálil zhruba z hranice šestnástky a technickou strelou nedal brankárovi žiadnu šancu.
 
9
Real Madrid dal gól! Isco nezaprel svoje schopnosti na lopte a krásnou prihrávkou vysunul BORJU MAYORALA do čistej šance, ktorý sa zachoval ako skúsený harcovník. Vybehnutý brankár bol potrestaný. Domáci vedú 1:0.