koniec Wales – Írsko
0:1
(0:0)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
90+6
Všichni čekali, že hlavní sudí už odpíská konec zápasu, po Bradyho odkopu ale hra pokračovala. Na obranné polovině se střetli vybíhající Hennessey s Meylerem, který dostává žlutou kartu.
 
90+2
Tohle bylo zbytečné. James McClean se pokoušel odkopnout míč do bezpečí, místo toho ale nakopl Ramseyho do břicha. Tady nemůže být o žluté kartě pochyb.
 
90
Darren Randolph podle očekávání nikam nespěchal s výkopem, načež sudímu Skominovi došla trpělivost, a irský gólman se tak stává dalším držitelem žluté karty.
 
79
Jonathan Williams to v souboji s hostujícím kapitánem Meylerem přehnal s agresivitou. Kartu ale nedostal, což se pramálo nelíbilo Ciaranu Clarkovi, který si neodpustil zbytečný slovní doprovod na adresu hlavního sudího, a nakonec to byl on, kdo obdržel žluté varování.
 
72
Daryl Murphy vedle středového kruhu zasáhl Ramseyho loktem do obličeje, což nemohlo hlavnímu sudímu ujít. Damir Skomina na to konto udělil irskému útočníkovi žlutou kartu.
 
16
Joe Allen přiběhl do souboje s Davidem Maylerem o chvíli později a svého oponenta velice nevybíravě nakopl. Tady neměl sudí Skomina na vybranou, žlutá karta je udělena zcela oprávněně.