koniec Škótsko – Slovensko
1:0
(0:0)
Komentuje: Miroslav Kováčik
 
90+4
V poslednej nadstavenej minúte dostáva kartový trest za nešportové správanie aj Barry Bannan. Slovensko bude mať výhodu ešte jedného priameho kopu z polovice ihriska.
 
89
89. Martin Škrtel (SCO) - 1:0
 
89
Škótsko dalo gól! Bohužiaľ, zverenci Jána Kozáka čisté konto v Glasgowe neudržali. Prepadli na ľavej strane svojej defenzívy, Ikechi Anya poslal nepríjemný center do šestnástky a MARTIN ŠKRTEL si dáva smolný vlastný gól. Nič mu ale nemožno vyčítať, keďže Chris Martin už číhal na gólové zakončenie.
 
82
Posledné striedanie dnešného zápasu. Na trávnik prichádza Ikechi Anya, ktorý nahradzuje obrancu Kierana Tierneyho. Gordon Strachan jasne posilňuje útočnú formáciu a chce dnes vyhrať.
 
80
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Marek Hamšík, prichádza Ondrej Duda.
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Juraj Kucka, prichádza Norbert Gyömbér.
 
79
Striedanie v tíme Škótsko: z ihriska odchádza Darren Fletcher, prichádza James McArthur.
Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Adam Nemec, prichádza Vladimír Weiss.
 
74
74. Leigh Griffiths (SCO)
 
74
Leigh Griffiths trafil brvno! Neskutočná kopacia technika kanoniera Celticu Glasgow. O pár sekúnd neskôr sa dostal do stopercentnej šance aj James Morrison, no Martin Dúbravka fantastickým zákrokom podržal náš tím.
 
70
Hlavný rozhodca Milorad Mažić siaha do svojho vrecka a prvýkrát ju udeľuje aj niekomu z domáceho tímu. Potrestaným hráčom je po faule na Jána Ďuricu záložník James Morrison.
 
69
69. Chris Martin (SCO)
 
69
Obrovské šťastie na strane Slovenska! Striedajúci Chris Martin vystrelil spoza pokutového územia a po jeho strele pravačkou sa brvno našej brány trasie určite ešte aj teraz. Stále sme neinkasovali a držíme cennú remízu.
 
62
62. Martin Dúbravka (SVK)
 
61
Prvé striedanie dnešného zápasu. Na ihrisko prichádza útočník Chris Martin. Naopak, v zápase končí James Forrest, ktorý bol trošku v tieni výborného výkonu Leigha Griffithsa.
 
60
Naši futbalisti sa dostali do ďalšieho zakončenia. Rýchlu kontru a prečíslenie štyroch na troch zakončoval Ján Greguš, no jeho prudkú strelu dokázal zneškodniť brankár Craig Gordon.
 
36
36. Martin Dúbravka (SVK)
 
36
Martin Dúbravka je opäť hrdinom okamihu! Leigh Griffiths sa dostal do súboja jedného proti jednému. Cez Jána Ďurica dokázal ľavačkou vystreliť, no jeho technický pokus z hranice šestnástky slovenský brankár fantastickým spôsobom vyrazil pravou rukou.
 
23
23. Róbert Mak (SVK)
 
23
Obrovská komplikácia pre Slovensko! Róbert Mak sa snažil nafilmovať pád v pokutovom území... Spomalené zábery ukázali, že tam kontakt s Craigom Gordonom nebol, a tak budeme dohrávať zápas len s desiatimi hráčmi.
 
21
V priebehu štyroch minút dostáva ďalší náš hráč žltú kartu. Marek Hamšík chcel rýchlo rozohrať, no Milorad Mažić mu dal jasne najavo, že tak má urobiť až po zaznení píšťalky.
 
19
19. Martin Dúbravka (SVK)
 
19
Prvú šancu dnešného zápasu mali domáci futbalisti. Leigh Griffiths poslal výborný center do pokutového územia, loptu si našiel obranca Christophe Berra, no jeho hlavičku dokázal skvelým zákrokom vyraziť Martin Dúbravka.
 
17
Ján Greguš teraz zbytočne stratil loptu v strede ihriska. Následne sa Škóti dostali do kontry. Už sa zdalo, že to zvládneme bez ujmy, no po faule Róberta Maka budú mať domáci priamy kop. Navyše, hráč PAOK-u Solún dostáva aj žltú kartu.