koniec udalosti 2. etapa Voorburg - Voorburg
Stefan Küng (BMC)
Komentuje: Tomáš Lengyel
 
cieľ
Všetci cyklisti dorazili do cieľa. Ako posledný Peter Sagan. Slovenský cyklista finišoval na 17. mieste so stratou 25 sekúnd. V celkovom poradí klesne a na prvú pozíciu sa zaradí víťaz dnešnej etapy Stefan Küng.
 
štart
Odštartovali všetci cyklisti vrátane Petra Sagana. Slovenský líder celkového poradia sa bude snažiť minimalizovať svoju stratu na Stefana Künga.
 
cieľ
Poradie v najlepšej desiatke bolo opäť zmenené. Na šiestu pozíciu sa zaradil Belgičan Yves Lampaert z tímu Quick-Step Floors, ktorý dosiahol čas 11:10.
 
cieľ
Dánsky cyklista Søren Kragh Andersen predviedol vynikajúcu jazdu. Deväťkilometrovú trať absolvoval v čase 11:06 a zaradil sa na priebežné štvrté miesto.
 
cieľ
Máme nového lídra. Na prvú priečku sa dostal Švajčiar Stefan Küng, ktorý zaznamenal čas 10:58 a o štyri sekundy prekonal Bodnara.
 
cieľ
Domáca veľká hviezda Tom Dumoulin je už v cieli. Elitný holandský časovkár sa však zaradil na druhé miesto za Macieja Bodnara. Poliaka neprekonal ani Jos van Emden.
 
štart
Úvod štartovej listiny je nabitý kvalitnými časovkármi. Po Bodnarovi sa vydal na trať domáci favorit Tom Dumoulin. O dve minúty neskôr ho bude nasledovať ďalší Holanďan Jos van Emden.
 
štart
Hneď druhý muž na štarte môže dnes atakovať najvyššie priečky. Poliak Maciej Bodnar ukázal svoje časovkárske schopnosti aj víťazstvom v etape na Tour de France.
 
Pretekári sa už zahrievajú v priestore štartu. Etapa sa rozbehne za necelú štvrťhodinu. Ako dvadsiatky pôjde na trať Michael Kolář, v čase 13:47, Peter Sagan odštartuje ako posledný o 16:33.