koniec po predl. Real Madrid CF – FC Bayern Mníchov
4:2
(0:0)
Komentuje: Patrik Žažo
 
112
Real Madrid dal gól! MARCO ASENSIO ľahko prešiel cez Hummelsa, ktorý mu nestačil a strelou k tyči zvyšuje náskok Realu už na dva góly.
 
109
Real Madrid dal gól! Marcelo poľahky prešiel cez celú obranu Bayernu a ocitol sa v samostatnom úniku. Po pravej ruke mal pripraveného CRISTIANA RONALDA, ktorý strelou do prázdnej brány strieľa hattrick.
 
105
Real Madrid dal gól! CRISTIANO RONALDO pokračuje vo vlastnom zápase proti Bayernu! Všetky 4 góly strelil práve on. V šestnástke zostal nepokrytý a strelou nártom vedľa Neuera vyrovnáva.
 
77
Bayern dal gól! SERGIO RAMOS si strelil vlastný gól. Lopta, ktorá priletela do šestnástky narobila obrancom Realu veľké problémy. Najhoršie sa zorientoval Ramos, na ktorého prihrávku Navas nedokázal zareagovať.
 
76
Real Madrid dal gól! CRISTIANO RONALDO sa posunul na hrot útoku. V šestnástke stál sám proti 3 hráčom Bayernu, ale on si aj napriek tomu našiel priestor a jeho hlavička zapadla k tyči.
 
53
Bayern dal gól! ROBERT LEWANDOWSKI loptu len jemne podkopol a nasmeroval ju do stredu brány. Navas si vybral stranu a bol bez šance.